FEM3 CAFÉ
A helyes táplálkozás javítja a hangulatot!

A kiegyensúlyozott táplálkozás sokban befolyásolja az emberek hangulatát, aktivitásátt. Arról, hogy mely ételek játszanak fontos szerepet ebben, Varga Dóra dietetikus beszélt a FEM3 Caféban.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dietetikus   étkezés   hangulat   táplálkozás

2017. április 4. 11:19Kapcsolódó anyagok
Károsak lehetnek a superfoodok?
Számos olyan új élelmiszer lett felkapva mostanában, amelyekről fontos tudni, hogy a túlzott fogyasztásuk problémákat is okozhat. Ilyen slágerélelmiszerek közé tartozik például a chia mag, a kovaföld, a goji bogyó és az útifűmaghéj is. A FEM3 Café vendége a témában Varga Dóra dietetikus volt.
tovább
Kocsis Tibor gyermekkori túlsúlyáról: ˝Utáltam, amit a...
Kocsis Tibor csak felnőttkorában kezdett tudatosan odafigyelni az étkezésre és a rendszeres sportolásra. Mint mondta még tinédzserként is pufók volt, a FEM3 Caféban azt is elárulta, hány kilót nyomott akkortájt, valamint, hogy mikor jött el az a pont, amikor életmódot váltott.
tovább
Minőségi ételekkel szüntethető meg az éhségérzet
Abonyi Orsolya, dietetikust az éhségérzetről kérdezték. Elárulta, hogy diétázás közben ez egy teljesen normális jelenség. Előfordulhat azonban, hogy nem az étel mennyiségével, hanem minőségével van probléma, az is éhezhet például, aki túl sok felesleges tápanyagot juttat a szervezetébe. Beszélt arról is, hogy sokan összekeverik az éhséget a szomjúsággal, ezért is fontos a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás…
tovább
Életmódváltás: táplálkozz a vércsoportodnak megfelelően!
Más táplálék az egészséges egy 0-s és mondjuk egy A-s vércsoportú ember szervezetének? Egyesek szerint igen. Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember a vércsoport szerinti táplálkozásról beszélt a FEM3 Caféban, ahol elárulta, kinek mit érdemes fogyasztania.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS