FEM3 CAFÉ
Mádai Viviennek nagyon ízlett a gofri ˝nagyvárosi verziója˝

Vivien elárulta, hogy balatoni lány révén sokszor evett gofrit nyáron, és a FEM3 Café konyhájában készített különböző ízesítésű desszerteket is nagyon finomnak találta.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: desszert   fem3café_konyha   gofri   konyha

2017. április 3. 12:59Kapcsolódó anyagok
Így készíthet különleges sütővel gofrit!
A FEM3 Café konyhájában különböző ízesítésű gofrikat készítettek átfordítható sütő segítségével.
tovább
Ettől lesz igazán ropogós a kenyér héja!
A FEM3 Café konyhájában David Seboek pék tevékenykedett, aki amellett, hogy megmutatta a tésztagyúrás fortélyait, el is árulta, hogy mitől lesz ropogós a kenyér héja.
tovább
Stohl Lucában egy pék veszett el?
David Seboek pék megmutatta a FEM3 Café nézőinek, hogyan és miből lehet finom kenyeret készíteni. A tészta gyúrásába Stohl Luca műsorvezető is besegített, aki elsőre nagyon jól helyt állt a konyhában.
tovább
Az ízek mellett az illatok is fontosak koktélkészítéskor
A FEM3 Café konyhájában Schök Norbert bartender vezette be a műsorvezetőket a koktélkészítés izgalmas világába. Miután Luca és Krisztián maguk is kipróbálhatták a különleges italok elkészítését, arra is fény derült, hogy miért fontos az ízek mellett az illatokra is odafigyelni...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS