FEM3 CAFÉ
Afrikában önkénteskedik a magyar orvosnő

A FEM3 Café vendége Dr. Jakkel Anna volt, aki önkéntesként segít az Afrikában élőknek. Az orvosnő eddig öt afrikai országban fordult meg. A mostani misszió során szemüveget gyűjtenek, rengeteg felajánlást kapnak a támogatóktól. Mindig más feladat vár a rájuk kint, nemcsak szemüvegeket visznek, hanem éppen amire szükség van.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: afrika   fem3café_joshi   fem3café_sikeres_nők   önkéntesség

2017. március 31. 11:08Kapcsolódó anyagok
Wolf Kati az önkéntességről: ˝sokszor kaptam sokkot˝
Az énekesnő elmondta, hogy a hirtelen jött hírességét nemcsak az énekesi karrierjére, hanem valamilyen önkéntes akcióra is fel szerette volna használni, ezért segít 6. éve a rászordulókon. Jólétben nőtt fel, de szülei mindig segítettek a környezetükben élőknek, így Kati ezt a szellemiséget szeretné átadni gyermekeinek is. Többek között arról is beszélt, hogy az elején sokszor sokkot kapott attól, amivel szembesülnie kellett...
tovább
A tourette-szindróma nem egyenlő a káromkodással
A FEM3 Caféba Hajnal Gergely a Magyar Tourette-Szindróma Egyesület elnöke elmondta a célja, hogy minél több emberrel megismertesse a betegség tüneteit. A tourette-szindróma akár lelki trauma esetén is kialakulhat. A gyermekek 80 százaléka kinövi felnőtt korukra, vannak, akiknél állandó marad az idegrendszeri megbetegedés, de megfelelő módszerekkel megtanulnak együtt élni a tic-nek nevezett akaratlan mozgásokkal és hang kiadásokkal.
tovább
Egy évig volt kórházban, most ő segít a beteg gyerekeknek
Fábián Sára saját maga tapasztalta meg, hogy gyerekként mennyire fontos a törődés, amikor huzamosabb időre kórházban kell lennie. A 2000-es évek elején közel egy évig volt bent, de környezetének köszönhetően sose érezte azt, hogy igazán beteg lenne. A családjától kapott hála és megbecsültség érzését szeretné továbbadni, ezért megalapította az Amigos a gyerekekért csapatot, akik a kórházban lévő beteg gyermekeknek segítenek.
tovább
Magyar fodrász a legjobbak között!
Bejutott a TOP10-be a magyar mesterfodrász a világ egyik legrangosabb versenyén. Dancsó Erika szerint semmivel sem különlegesebb a kollégáinál, sőt vannak nála sokkal jobbak a szakmában. Ő magába a francia stílusirányzatba szeretett bele, ezt szerette volna Magyarországra hozni. Bár a célja már teljesült, folyamatosan tanul, próbál túllépni a korlátain, miközben szépséget, önbizalmat és boldogságot ad a vendégeinek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS