FEM3 CAFÉ
Judy elárulta, hogyan fogyott le 10 kilót

A Nagy Duett énekese dominikai álomnyaralásukról mesélt a FEM3 Caféban. Elmondta, hogy noha az utazás során nem tartotta az előírt diétáját, előtte és utána szigorú rendszert vitt az étkezésébe, és egy dietetikus segítségével 10 kilót adott le. Az énekesnő arról is beszélt, hogyan készül párjával, Erdei Zsolttal A Nagy Duettre.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: a nagy duett   fem3café_utazás   fogyás   judy   nyaralás   utazás

2017. március 31. 10:47Kapcsolódó anyagok
Emilióék a hasukat fogták a nevetéstől, Vivike minden titkukat...
A Vigyázat, gyerekkel vagyok legutóbbi adását Emilio és kislánya, Vivike nyerték, rengeteg vidám percet okozva a nézőknek Vivi kendőzetlen őszinteségének köszönhetően. Az énekes és családja további mulatságos és meglepő dolgokat árultak el a FEM3 Café stúdiójában.
tovább
Csík Sanyi Kadlecsek Krisztián énektudásáról: ˝Hang az van,...
A Nagy Duett énektanára már ötödik alkalommal készíti fel a párosokat A Nagy Duettre. Sanyi elárulta, már hetekkel ezelőtt elkezdték az énekórákat, hogy a nem profi énekesek is felvehessék a ritmust az első adásra. Szerinte Kadlecsek Krisztiánnak is nagyon kellemes orgánuma van, aki egy Elvis Presley dallal mutatta meg énekhangját.
tovább
Simon Kornél: Dobó Kata szerint hippi-szülők vagyunk
A Nagy Duett énekese egy 5 éves kisfiú apukája. Elmondta, hogy feleségével lazább keretek közé szorítják a gyereknevelést: párja egy koncertről ment szülni, és Kornél szerint a szoptatás is igény szerinti volt korábban. Duettpartnere, Janicsák Veca is beszélt a gyereknevelési ˝elveiről˝, sőt, még Kornélnak is tudott új praktikát mondani.
tovább
Különleges szilveszter vár Judyékra
Már készülnek az ünnepekre a Groovehouse tagjai. Judynak a kislánya is segít az otthonuk feldíszítésében, míg Zsolt elárulta, immáron 22 éve ugyanazt a műfenyőt állítja fel karácsonykor. A zenekarra idén különleges szilveszter vár, ugyanis éjfélkor épp színpadon lesznek – erre pedig évek óta nem volt példa.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS