FEM3 CAFÉ
Karda Bea: ˝Már nem is hittem, hogy nekem lesz még egy esélyem˝

Karda Bea a FEM3 Caféban elmesélte, hogy jól érzi magát a bőrében, hiszen kerek számára az élet, mert a hivatásában és a magánéletében is minden jól alakul. Az énekesnő, aki a mértékletesség híve, nemrég megmutatta magát bikiniben, és elárulta, hogy a fotókat nem retusálták. Bea és a férje, akik egyébként 7,5 éve vannak együtt, nemrég ünnepelték az egyéves házassági évfordulójukat. Az énekesnő arról is mesélt, hogy nem hitte volna, hogy lesz még egy esélye arra, hogy kap egy figyelmes, gondoskodó embert az életébe.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bikini   énekesnő   fotózás   házassági évforduó   karda bea   karda beáta   nászút   nyár   párkapcsolat   szerelem   tenger

2017. március 30. 10:57Kapcsolódó anyagok
Karda Bea szalonnát evett az angolóra közepén
A Sipos testvérek ismét kiosztották a füleseket. A Kapsz egy fülest! műsorvezetői angolórára küldték a celebeket, akik szorgalmasan teljesítették is az instrukciókat. Müller Attila például fogat mosott a teremben, Karda Bea pedig elővette a hagymát és a szalonnát.
tovább
Karda Bea: Hűség és bizalom nélkül nem tudnék létezni
A boldogságtól ragyogó énekesnő, aki márciusban házasodott meg, három évtizede várt nászútjáról mesélt, és azt is elárulta, mik szerepelnek a bakancslistáján.
tovább
Karda Bea: Álmodd velem újra
Hallgasd meg Karda Bea új dalát!
tovább
Közeleg az esküvő, de még nem jegyezték el Karda Beát
Az énekesnő jelenleg az éneklésre koncentrál, egy stílusváltáson megy keresztül. Magánéletéről elmondta, hogy noha a lánykérés dátuma számára is meglepetés lesz, ebben a félévben összeházasodnak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS