FEM3 CAFÉ
A Roy és Ádám Trió tagjainak civilben más a zenei ízlésük

Nagyszabású lemezbemutató koncertet ad a Roy és Ádám Trió március 30-án, amely során az első 100 vendég az együttes egy limitált CD-jét is megkapja ajándékba. A tagok meséltek arról, hogy hogyan írják a szövegeiket, és kiderült, hogy a zenei ízlésük civilben mindegyiküknek egy kicsit más, de Nagy Ádám szerint éppen emiatt egy jó "elegy", amit alkotnak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   együttes   koncert   lemez   roy és ádám   Roy és Ádám Trió   zene

2017. március 28. 12:03Kapcsolódó anyagok
Roy és Ádám Trió: Komolyan sírok
Roy és Ádám Trió az egyik legújabb slágerükkel érkeztek a FEM3 Café műsorába. Nézd meg a banda produkcióját Te is!
tovább
Roy és Ádám Trió: A volt is lesz
Hallgasd meg Roy és Ádám Triótól A volt is lesz című dalt, amit a FEM3 Café műsorában adtak elő!
tovább
Roy és Ádám Trió feat IV: Festmény
A FEM3 Café színpadán Roy és Ádám Trió feat IV adták elő a Festmény című számot. Hallgass bele Te is!
tovább
A New Level Empire jobban tud hatni a közönségére magyarul
A New Level Empire számára fontos, hogy magyarul szóljanak a közönségükhöz. A zenekar énekese elmondta, saját nyelvükön sokkal nagyobb mértékben tudnak hatni a rajongóikra. A legújabb egyben harmadik magyar dalukat, a Hallod Látod Érzed című számot két napja hallhatta először a nagyközönség, amiben Eckü is közreműködött. A fiúk azt is elárulták, hogy friss szerzeményüknek a televíziós premierje a FEM3 Café adásában volt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS