FEM3 CAFÉ
Vásáry Andrénak asztrológus segített átértelmezni a párkapcsolatát

Vásáry André a FEM3 Caféban beszélt arról, hogy hogyan igyekszik megtartani a testi-lelki egészségét. Az énekes rendszeresen meditál, és nem olyan régen asztrológusnál is járt, ahol – érdekes dolgok derültek ki.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológus   jóga   vásáry andré

2017. március 27. 11:39Kapcsolódó anyagok
Vásáry André a 6 éves kapcsolatának végéről: ˝Ki lettem dobva…˝
Vásáry André a FEM3 Caféban elárulta, hogy legutóbb a Karib-tengeren egy luxushajón lépett fel, ahol egy egész hetet töltött. Kiderült, hogy az első nagyon hosszú kapcsolata mostanra végleg elfáradt, így a párja kimondta az utolsó szót. Az énekes számára nehéz lezárni egy ilyen hosszú szerelmet, de az előző kedvese máris új kapcsolatban él. André elmondta, hogy kitörölte a telefonszámát is, mert jobb, ha most nem beszélnek egy darabig, és arról is mesélt az énekes, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve.
tovább
Vásáry André együtt karácsonyozna volt párjával
Az énekes elárulta, idén nála lesz a nagy, családi vacsora karácsonykor, de a főzést ettől függetlenül nem meri bevállalni. André a volt párját is meghívta, akivel hat év után, januárban szakítottak.
tovább
Vásáry André: Why
Hallgasd meg Vásáry Andrétól a Why című számot, amit a FEM3 Caféban adott elő!
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS