FEM3 CAFÉ
Till Attila: ˝Én ilyen kondimajom vagyok...˝

Lakásvásárlásra költi 3,8 milliós nyereményét az Annyit ésszel, mint erővel győztese, Szabó Annabella. A lány Tillával együtt mesélt a FEM3 caféban a játékról, kiderült, hogy a műsorvezető sem tudna megbirkózni néhány feladattal, noha imádja a sportokat. Tilla bokszol, korcsolyázik, fut és snowboardozik is gyermekeivel, kondizni viszont egyedül jár. S ha már ott van, természetesen szelfiket is készít, noha három fia ezt nem nézi mindig jó szemmel…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: annyit ésszel mint erovel   fotó   játék   nyeremény   sport   tilla   till attila

2017. március 23. 10:33Kapcsolódó anyagok
A vitorlázás nemcsak a technika, hanem az elme sportja is
Holczhauser András a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára arról beszélt, hogy a vitorlázás során nemcsak a hajó irányításának módszerét kell elsajátítani, hanem fejben is folyamatosan jelen kell lenni...
tovább
Ezt a sportot biztosan kipróbálja majd Bárdosi Ildiék második...
Bárdosi Ildikó a FEM3 Caféban elárulta, hogy a kisfiúkat 4 hónapos kora óta hordják babaúszásra, mostanra ez náluk igazi apa-fia program lett. Varga Vivien, uszodavezető elmondta, hogy 3 hónapos kortól lehet elkezdeni az úszást, amely során tudatos merüléstechnikát tanítanak meg a gyerekeknek. Ildiék számára ez egy nagyon jó "kimozdulós" program volt, az úszás után mindig elmentek szaunázni is közösen, szeptembertől pedig már a második babájukat is szeretnék magukkal vinni.
tovább
A játszma: Ezért gondolták meg magukat az utolsó pillanatban a srácok
Az 50 milliós játszma mostani szériájának legeredményesebb játékosai, Szlyuka Gábor és Károlyi Gergő 16 millió forintot nyertek. Kiderült, hogy Gábornak a volt szerelme miatt ugrott be a helyes válasz az utolsó másodpercekben, hiszen a lány oldalakat tudott idézni A kis hercegből. Az Óbudai Egyetemen műszaki menedzsernek tanuló fiúkat Gábor anyukája biztatta a játékra, a nyereményből pedig közös nyaralást terveznek mindkettejük családjával.
tovább
Cuki: Dobó Ági nagyobbik fia imád ˝doktor bácsisat˝ játszani a...
Dobó Ági, és a két gyönyörű kisfia, Benedikt és a háromhónapos Nataniel voltak a FEM3 Café vendégei. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a lefektetés a legkritikusabb pontja az estének, mert nehéz összehangolni, hogy egyszerre fáradjanak el a fiúk. Szerencsére Beni nem féltékeny, nagyon türelmes a kicsivel és az anyukájával is, aki bevonja őt a baba körüli teendőkbe. Kiderült, hogy Beni nagyon mókásan tud már mindent kommentálni, és az is, hogy miket szeret játszani a kistestvérével.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS