FEM3 CAFÉ
Várkonyi Andrea nem bírja a mobilja nélkül...

Várkonyi Andrea és Dobó Ági a telefonfüggőségről beszélgettek a FEM3 Café műsorvezetőivel. Andrea szerint, ha valaki szorong attól, hogy 50% alatt van a mobilja töltöttsége, az már a függőség egy tünete, de persze vannak fokozatai. Dobó Ági úgy látja, kisgyermekes anyaként a mobil fontos kapocs a külvilággal.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dobó ági   függőség   telefon   várkonyi andrea

2017. március 22. 12:00Kapcsolódó anyagok
Nem hiszed el, miért harapta meg Dobó Ági nagyobbik fia egy...
Szekeres Nóri és Dobó Ági a FEM3 Caféban arról meséltek, hogy a gyerekeik minden csínytevésüket kimagyarázzák. Ági nagyobbik fia, a 3,5 éves Beni most kezd kibontakozni ebből a szempontból, nemrég elképesztő történettel állt elő, amikor a szülei elbeszélgettek vele arról, hogy nem szabad másokat megharapni az óvodában. Szekeres Nóra elárulta, hogy náluk a gyerekek szerencsére nem fogták egymásra, ha rosszat tettek, de különböző mesefigurák gyakran előkerültek a történeteikben.
tovább
Sör, távirányító, kanapé – Így imitálta Zacher Gábor az...
A függőségek leküzdéséről és az egészségtudatosságra való nevelésről beszélt a FEM3 Caféban Zacher Gábor. A toxikológus rögtönzött bemutatót is tartott a kanapén arról, milyen mintát lát otthon apjától egy átlag magyar gyermek…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS