FEM3 CAFÉ
A kutyák puszta jelenléte is terápiás hatással bír

A kutyás terápia remekül alkalmazható magatartásproblémás, vagy beilleszkedéssel küzdő gyerekeknél. Pieke Noémi kutyás terapeuta elmondta, hogy a gyerekek számára tartott foglalkozások életkortól függően lehetnek csoportosak, vagy egyéniek is. Ezek átlagos hossza fél év, de súlyosabb esetben másfél évig is tarthat. A kicsik az első három hónap során gyakorlatilag rácuppannak az állatokra, ez után kezdődhet az érdembeli munka.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: gyerek   kutya   terápia

2017. március 22. 10:28Kapcsolódó anyagok
Trokán Anna ebben változott meg, mióta terhes
Trokán Anna már a hatodik hónapban jár! A színművész elárulta, hogy a terhessége csodálatos, a jellemző negatív tünetek csak minimálisan jelentkeztek nála. Kiderült, hogy Anna telefonon közölte a párjával a hírt, a következő, aki megtudta pedig a testvére volt. A kisfiú nevét még nem választották ki, majd 1-2 hónap múlva gondolkoznak el rajta komolyabban. Anna arról is mesélt, hogy szeretnének majd görögül beszélni a kicsihez, és a saját gyerekkora, illetve a jövőbeli munkavállalása is szóba került.
tovább
Vicces: Így képzeli el nyugdíjas éveit Keresztes Ildikó!
Keresztes Ildikó imádja az állatokat, állítja, ha rajta múlna, már egy menhely lenne az otthona. Felelős állattartóként viszont tisztában van vele, hogy egyelőre nem tudna egy kutyusnál többről gondoskodni. Később viszont szeretne több kiskedvencet, sőt a FEM3 Caféban nevetve elmondta, nyugdíjas korára még saját pingvint is szeretne….
tovább
Szögeczi Ági Berkiről: ˝Jólelkű kisfiú, aki nagyon szeretetéhes˝
Ágica és a 3,5 éves kisfia mellett Berki Krisztián is a FEM3 Café vendége volt, hiszen Patrik imádja a műsorvezetőt. Kiderült, hogy honnan ered a fiúk barátsága, és Ági bevallotta, hogy nagyon kedveli Krisztiánt, illetve egy olyan oldalát is ismeri, amit nem sokan. A beszélgetés végén szóba került Ágica súlya is, amivel kapcsolatban a mai napig megviselik az anyukát a negatív kommentek…
tovább
Ganxsta Zolee már felkészült kutyája halálára?
Egy éve súlyos betegséggel küzd Ganxsta Zolee 12 esztendős argentin dogja. A rapper szerint a családtagként kezelt négylábú valószínűleg menthetetlen, elvesztését nagyon nehezen fogja viselni. Zolee-hoz valóban nagyon közel állnak az állatok – több házikedvence nevét is magára tetoválta.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS