FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: a horoszkóp jó kiindulópont a párválasztáshoz

Imolai Judit asztrológusnak tehették fel a FEM3 Café nézői kérdéseiket. A szakértő elárulta, hogy a föld és víz jegyű emberek között gyakori a hosszú házasság, a tűz és víz típusok viszont nehezen jöhetnek ki egymással...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   asztrológus   fem3café_szakértő   házasság   párkapcsolat

2017. március 21. 11:51Kapcsolódó anyagok
˝Irtó nagy hisztik lehetnek˝ Krisztián és Pamela között
Imolai Judit asztrológus szerint Berki Krisztián és Hódi Pamela csillagjegyeik szerint ideális pár, egy feng shui szakértő pedig már korábban elárulta, hogy a házasságuk is a lehető legjobb időpontban lesz. Imolai Judit azonban figyelmeztette Krisztiánt, hogy a horoszkópjuk szerint lehetnek köztük nagy viták és hisztik, hogyha nem tanulnak meg megfelelően kommunikálni egymással...
tovább
A szakértő válaszol: Mit, mikor adjunk a babának?
A FEM3 Café nézőinek kérdéseire Vargáné Pavuk Erzsébet válaszolt. A védőnő elárulta, érdemes hetente csak egy új dolgot bevezetni, ha esetleg allergia jelei jelentkeznének könnyebb kiszűrni a baj forrását. Főzelékek készítésekor a zöldséget és a gyümölcsöt bátran lehet kombinálni, emellett egészségesebb lehet az étel, ha rizslisztet használnak az anyukák.
tovább
Hogyan kezdjük el a babák hozzátáplálását?
A FEM3 Caféban Vargáné Pavuk Erzsébet adott tanácsokat a hozzátáplálással kapcsolatban, mit és mikor adjuk a babáknak. A hozzátáplálást az új ételekkel való ismerkedést általában 6 hónapos kortól érdemes megkezdeni. A védőnő elárulta, kezdetben alacsony allergén anyagot tartalmazó termékeket ajánlott adni. Figyelembe kell venni az örökletes hajlamokat és annak megfelelően kell összeállítani a gyermekek étrendjét.
tovább
A szakértő válaszol: Érdemes 2017-ben házasságot kötni?
A FEM3 Café nézői Radics Ágnestől kérdezhettek, legtöbben a házassági válságuk miatt keresték fel a jósnőt. A kapcsolat megmentése érdekében Ágnes útmutató tanácsot adott, hogy milyen irányba kell alakítani a párkapcsolatot. Kiderült, hogy a 3-as és 8-as szám negatív hatással van a házasságra, éppen amiatt fontos, hogy ezeket a számokat kerülni kell. A számmisztika szerint a 2017-es évben sokkal több fiúgyermek születhet, mint az elmúlt években.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS