FEM3 CAFÉ
A feng shui segíthet harmonikusabbá tenni az esküvőt

Az esküvők megtervezése rengeteg odafigyelést igényel, de ha a feng shui szabályait figyelembe vesszük, rengeteg pozitív energiát nyerhetünk. Szilvásy Judit feng shui szakértő elárulta, a tört fehér és árnyalatai szerencsés és energetizáló hatásúak. A berendezés is nagy jelentőséggel bír, alap dolog, hogy kerek asztalok kellenek az élek és a szögletes sarkok vonzzák a konfliktust. Fontos, hogy a  szerelem színe, a piros is megjelenjen valamilyen formában az energiák miatt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: energia   esküvő   feng shui   szerencse

2017. március 20. 10:56Kapcsolódó anyagok
Számmisztikával megjósolható a jó esküvői dátum!
A FEM3 Caféban Radics Ágnes elárulta, hogy a számmisztika segítségével kiszámítható, hogy mikor érdemes házasodni. A jósnő szerint tavasszal és nyáron az energiák sokkal erősebbek, emiatt van ilyenkor több házasságkötés. Az esküvőnk napja hatással lehet a jövőnkre, azok, akik a szerencsésebb napon mondják ki az igent az elkövetkezendő időszakuk sokkal könnyebb lesz.
tovább
Feng shuival is jobbá tehető a párkapcsolat?
Szilvásy Judit, feng shui szakértő volt a FEM3 Café vendége, aki a feng shui és a szerelem kapcsolatáról beszélt.
tovább
Vigyázz, ezek a színek lehangolhatnak!
A színek jókedvre deríthetnek, de le is hangolhatnak minket, ezért nagyon fontos hogy a lakásunkban milyen színek dominálnak. Szilvásy Judit feng shui tanácsadó segít ebben Nektek!
tovább
Piknikezz a feng shui szerint!
Tökéletes kikapcsolódás lehet kimenni a szabadba és piknikezni. Hogy miket érdemes magunkkal vinni, abban Szilvásy Judit feng shui szakértő lesz a segítségünkre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS