FEM3 CAFÉ
Sáfrány Emese a párkeresésről: Aki tetszett volna, már foglalt volt

Sáfrány Emese bevallotta, hogy nemrég tíz fiúval kezdett el beszélgetni egy internetes társkeresőn, akik közül egy nem hitte el, hogy ő az igazi Aleska. Emese úgy érzi, hogy azért nehéz ismerkednie, mert a férfiak tartanak attól, hogy túl nagyok az igényei és hogy rögtön minden hírre alakul, ami vele történik. Aleska nem tartja kizártnak, hogy a társkeresőn megismert fiúk közül találkozik valamelyikükkel, de valójában azt keresi, akinél rögtön érzi a bizsergést.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: párkapcsolat   sáfrány emese   szerelem   társkeresés   társkereső

2017. március 16. 12:02Kapcsolódó anyagok
Aleska doktornőt alakít a színpadon
Sáfrány Emese elárulta, hogy egy orosz darabban szerepel majd, ahol egy flúgos, bohókás doktornő bőrébe fog bújni. Emellett elmondta, hogy a netfüggőség korában nagyon meggondolja, mit és mennyit posztol a közösségi médiafelületeken, igyekszik tudást közvetíteni a rajongói felé. Pálfi Norbert, reklámszakember szerint az internetezéssel töltött idő akkor válhat függőséggé, ha cél nélkül telik el.
tovább
Sáfrány Emesének nehéz visszarázódnia a szingli életmódba
Dobos Kata, a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatója Aleskát faggatta a magánéletéről. Emese és Attila hat hónapja zárták le a kapcsolatukat, de jó barátságban maradtak. Az összeköltözésük után derült ki, hogy mennyire ellentétesek, de a lány már túl van a szakításon, csak nehéz visszarázódnia a szingli életmódba. Aleska most „finoman” ismerkedik, és elárulta, hogy milyen számára az ideális férfi, illetve, hogy mitől tartanak azok, akik randevúzni kezdenek vele.
tovább
Sáfrány Emesének le kellett ragasztania a mellét az Eb-n
Sáfrány Emese ˝Aleska˝ ezüstéremmel tért haza Prágából, ahol a légtornász Európa-bajnokságot rendezték meg. Az elképesztő sikerek után azonban még kérdéses, hogy Emese részt fog-e venni a novemberben tartandó világbajnokságon, hiszen a felkészülés rengeteg időbe telik. ˝Aleska˝ a FEM3 Caféban beszélt a nemzetközi versenyen szerzett tapasztalatairól, és az is kiderült, hogy miért kellett leragasztania a mellét…
tovább
Az összeköltözés okozta Sáfrány Emese kapcsolatának végét
Már barátja nélkül, a szüleivel ment nyaralni Sáfrány Emese, akitől épp a születésnapján költözött el barátja. A pár közösen döntött a szakítás mellett, de a mai napig rendszeresen találkoznak.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS