FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint és kedvese a családalapításon gondolkozik?

Gájer Bálint élete felpörgött: az énekes fellépésről fellépésre jár, új albumán dolgozik, mindezek mellett szerelmével építik közös lakásukat. Az új otthonukat úgy választották, hogy elegendő hely legyen leendő gyermekeik számára is. Bálintnak rengeteg teltházas koncertje van, hiába fárasztóak a napjai, a közönség szeretete mindig feltölti...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: család   gájer bálint

2017. március 10. 11:47Kapcsolódó anyagok
Gájer Bálint: Meglátni és megszerezni
Hallgasd meg Gájer Bálinttól a Meglátni és megszerezni című számot, amit a FEM3 Caféban adott elő!
tovább
Gájer Bálint egy nyaraláson tesztelte párkapcsolatát
Az énekes és menyasszonya kéthetes thaiföldi utazáson vett részt, hogy megerősödjön kapcsolatuk, valamint, hogy pihenten vághassanak neki a rájuk váró kihívásoknak. Gájer Bálint a nyaralás élményeiről, valamint a 2017-es évi terveiről beszélt.
tovább
Gájer Bálint és menyasszonya külön töltik a szentestét
Bálint a FEM3 Caféban elárulta, hogy szeptemberben jegyezte el a barátnőjét, és hogy félig együtt töltik a karácsonyt, de szentestén mindketten a családjukkal lesznek. Bálinték 26-án vendégül látják a barátaikat, jövőre pedig már tényleg együtt ünnepelnek az első saját otthonukban. Az énekesnek sok fellépése lesz a két ünnep között és január elején is, de a hónap második felében elutaznak Thaiföldre. Szóba került az is, hogy mikorra tervezik az esküvőt, és a babát Brigivel...
tovább
A párkapcsolata is hatott Gájer Bálint új klipjére
Gájer Bálint immáron 25 éve van a zenei pályán! Az énekes ennek örömére is új lemezzel és koncerttel készül, ezek mellett egyik friss klipjének kulisszatitkairól is mesélt a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS