FEM3 CAFÉ
Így óvd gyermeked látását!

Dr. Simon Katalin szemész volt a FEM3 Café szakértő vendége, aki a nézői kérdésekre válaszolva elmondta, milyen tünetekből vehető észre, ha romlik a gyermek látása…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   látás   szemész   szemüveg

2017. március 8. 11:41Kapcsolódó anyagok
Ezért egyre több a szemüveges kisgyermek!
A technikai vívmányok térnyerésével egyre korábban kezd romlani a gyermekek szeme. Dr. Simon Katalin szemész mesélt a FEM3 Caféban a jelenség terjedéséről, valamint adott néhány tippet, hogyan óvható a kicsik látása.
tovább
Egyes szemcseppek szemszárazságot okozhatnak
A FEM3 Café vendége Dr. Simon Katalin szemész, kontaktológus volt, aki a nézők kérdéseire válaszolt. A szakértő elárulta, hogy a műkönny nagyon sokat segíthet azoknak, akik szemszárazsággal küzdenek, azonban nem mindegy milyen szemcseppre esik a választás, hiszen vannak olyanok termékek, amik inkább a látványt segítik elő, mint a könnytermelést.
tovább
Szemszárazság elkerülése: Így állítsd be a monitorod!
Dr. Simon Katalin szemész, kontaktológus volt a FEM3 Café szakértője, aki elárulta, hogyan érdemes elhelyezni a monitort. A szakértő kiemelte: aki napi négy óránál többet dolgozik számítógép előtt, az mindenképpen tartson szüneteket.
tovább
Más betegségek is okozhatják a szemszárazságot
 A FEM3 Café nézőinek kérdéseire Dr. Simon Katalin szemész válaszolt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS