FEM3 CAFÉ
Ezért egyre több a szemüveges kisgyermek!

A technikai vívmányok térnyerésével egyre korábban kezd romlani a gyermekek szeme. Dr. Simon Katalin szemész mesélt a FEM3 Caféban a jelenség terjedéséről, valamint adott néhány tippet, hogyan óvható a kicsik látása.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   látás   szemész   szemüveg

2017. március 8. 11:11Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: pályaválasztás előtt javasolt a szakmai gyakorlat
Zétényi Anna kreativitás ökológus pályaválasztás témakörében válaszolt a nézői kérdésekre. A szakértő elárulta, a szülők leginkább arra voltak kíváncsiak, mi a teendő akkor, ha valakit nem vesznek fel az egyetemre, illetve azt tancsolta, hogy a döntés meghozatala előtt a diákok menjenek szakmai gyakorlatra.
tovább
Éhesen vagy teli hassal feküdjünk le aludni?
A szakemberek szerint fontos, hogy ne teli hassal, de ne is éhesen feküdjünk le. A FEM3 Café vendége Erdei Lilla dietetikus volt, aki hangsúlyozta, hogy alvás előtt három órával nem ajánlott enni. Viszont, ha mégis megéheznénk könnyed ételt válasszunk, mert ha éhesen fekszünk le, az épp annyira rontja az alvás minőségét, mintha teli hassal feküdnénk le…
tovább
Szűcs Judith: ˝olyan, mintha eldobtam volna a fehér botomat˝
Szűcs Judith, énekesnő szeme negyven éves korában kezdett el romlani, de csak húsz év után eshetett át a lézeres szemműtéten. Többek között azt is elárulta, hogy nem a hiúság, hanem a praktikum miatt választotta a végleges megoldást.
tovább
Lola egész életét megváltoztatta a műtétje!
Lola már hatéves kora óta szemüveges volt, ám egyre romló látása egy idő után már nagyon zavarta őt. Ezért úgy döntött, megműtteti szemét, melynek köszönhetően ma már tökéletesen lát. Az énekesnő a beavatkozásról és új, szemüveg nélküli életéről is mesélt a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS