FEM3 CAFÉ
Durva! Baronits Gábort egy autó követte...

Rengeteg levelet, üzenetet kap rajongóitól Baronits Gábor. A színészt olykor furcsa kérésekkel is bombázzák, egy fiú például szívesen megtapogatná a frizuráját, két hölgy pedig nemrég egy autóval követte őt...Ami a szerelmet illeti: nyáron Berki is megpróbálta összehozni őt egy hölggyel. Hogy mi sült ki abból, valamint, hogy Gábor miért nem szeretne egy színésznővel összejönni, kiderül a FEM3 Café videójából.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: baronits gábor   berki krisztián   rajongó   színész

2017. március 7. 12:04Kapcsolódó anyagok
Kollányi Zsuzsi minden rajongói levére válaszol
Kollányi Zsuzsi énekes nagyon jó kapcsolatot ápol a rajongóival, rengeteg visszajelzést kap. Zsuzsi missziónak tekinti, hogy a közönségének ő is segítsen. Az énekesnő a FEM3 Caféban elmondta, most olyan alkotói fázisban van, hogy nem saját magának szerez zenét, hanem másoknak. Előfordul azonban, hogy olyan dalt sikerül írnia, amit végül nem ad ki kezei közül, hanem megtart saját magának.
tovább
Krisz Rudi: Egy új generáció szocializálódik a zenéimen
Közel két évtizede van a zenei pályán Krisz Rudolf. Az énekes a FEM3 Caféban elárulta, ezalatt miben változott ő maga, és a rajongói. Új dalait már a mostani fiatalok is hallgatják, ez pedig nagyon jól esik neki, hisz így – mint mondta – egy újabb generációt ˝nevel fel˝ slágereivel.
tovább
Baronits Gábor unja már a ˝hős szerelmes˝ szerepét
Vannak olyan színészek, akik teljesen megszabadulnak saját énjüktől egy szerep kedvéért. A FEM3 Café vendégei a témában Dudás Viktor filmszakértő és Baronits Gábor színész voltak. Utóbbi, a kihívás miatt, azokat a karaktereket szereti, amelyek igazán távol állnak valódi személyiségétől. 
tovább
Mika Häkkinen elvitte száguldozni Baronits Gábort
A „Sosem iszom, ha vezetek” mozgalomnak négy nagykövete van: Mika Häkkinen, Jenson Button, Fernando Alonso és Baronits Gábor. A színész ennek köszönhetően Londonban találkozott is a Forma1-es pilótákkal Häkkinen még egy körre is elvitte egy kétszemélyes . Sőt, Gábor hamarosan az autóversenyzésbe is bekapcsolódik…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS