FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: pályaválasztás előtt javasolt a szakmai gyakorlat

Zétényi Anna kreativitás ökológus pályaválasztás témakörében válaszolt a nézői kérdésekre. A szakértő elárulta, a szülők leginkább arra voltak kíváncsiak, mi a teendő akkor, ha valakit nem vesznek fel az egyetemre, illetve azt tancsolta, hogy a döntés meghozatala előtt a diákok menjenek szakmai gyakorlatra.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diák   fem3café_szakértő   gyerek   gyerekek   iskola

2017. március 7. 11:55Kapcsolódó anyagok
Éhesen vagy teli hassal feküdjünk le aludni?
A szakemberek szerint fontos, hogy ne teli hassal, de ne is éhesen feküdjünk le. A FEM3 Café vendége Erdei Lilla dietetikus volt, aki hangsúlyozta, hogy alvás előtt három órával nem ajánlott enni. Viszont, ha mégis megéheznénk könnyed ételt válasszunk, mert ha éhesen fekszünk le, az épp annyira rontja az alvás minőségét, mintha teli hassal feküdnénk le…
tovább
A pályaválasztás nem egyszeri és végleges döntés
Megdöbbentő tény, hogy a jelenlegi óvodások 65%-a olyan szakmában fog elhelyezkedni, ami még nem is létezik - mondta a szakértő. Zétényi Anna kreativitás ökológus szerint a fiataloknak a döntés szabadsága miatt nehéz a pályaválasztás, míg a szülőknek azért, mert nem tudják, mire kell felkészíteniük őket. A FEM3 Café vendége többek között arról beszélt, hogyan lehet segíteni az érettségi előtt álló diákoknak, illetve, hogy a pályaválasztás valójában döntések sorozata.
tovább
A szakértő válaszol: fel lehet készülni a sorsfordító...
Kiss Zoltán Zéro numerológusnak tehették fel a kérdéseiket a nézők a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, hogy mindenki életében többször előfordul válságos időszak, a számmisztika rámutathat arra, hogy a problémák milyen időn belül oldódhatnak meg.
tovább
Tudd meg mi a sorsod a számmisztika szerint!
A születési dátumunk elárulja mi a küldetésünk, sorsfeladatunk az életünkben. A FEM3 Café vendége Kovács Zoltán Zéro numerológus volt, aki a számmisztikáról mesélt, a számok szimbólum rendszerében benne van a sorunk, személyiségünk és sorsfordulónk is. A szekértő a műsorvezetők születési dátumát is elemezte, kiderült, hogy Stohl Luca jó vezető és kreatív személyiség, míg Berki Krisztiánnál a karrier szám a legerősebb.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS