FEM3 CAFÉ
Éhesen vagy teli hassal feküdjünk le aludni?

A szakemberek szerint fontos, hogy ne teli hassal, de ne is éhesen feküdjünk le. A FEM3 Café vendége Erdei Lilla dietetikus volt, aki hangsúlyozta, hogy alvás előtt három órával nem ajánlott enni. Viszont, ha mégis megéheznénk könnyed ételt válasszunk, mert ha éhesen fekszünk le, az épp annyira rontja az alvás minőségét, mintha teli hassal feküdnénk le…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alvás   étkezés   fem3café_szakértő

2017. március 7. 10:48Kapcsolódó anyagok
A pályaválasztás nem egyszeri és végleges döntés
Megdöbbentő tény, hogy a jelenlegi óvodások 65%-a olyan szakmában fog elhelyezkedni, ami még nem is létezik - mondta a szakértő. Zétényi Anna kreativitás ökológus szerint a fiataloknak a döntés szabadsága miatt nehéz a pályaválasztás, míg a szülőknek azért, mert nem tudják, mire kell felkészíteniük őket. A FEM3 Café vendége többek között arról beszélt, hogyan lehet segíteni az érettségi előtt álló diákoknak, illetve, hogy a pályaválasztás valójában döntések sorozata.
tovább
A szakértő válaszol: fel lehet készülni a sorsfordító...
Kiss Zoltán Zéro numerológusnak tehették fel a kérdéseiket a nézők a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, hogy mindenki életében többször előfordul válságos időszak, a számmisztika rámutathat arra, hogy a problémák milyen időn belül oldódhatnak meg.
tovább
A szakértő válaszol: Már kamaszkorban elkezdődhetnek az alvásproblémák
A FEM3 Café nézőinek kérdéseire Hermanné Fogarassy Éva alvásterapeuta válaszolt. Kiderült, hogy az alvásproblémák már kamaszkorban elkezdődnek, a tinik bár későn álmosodnak el, de alvásszükségletük ugyanannyi, mint egy gyereké. A helyzeten pedig csak még inkább ront, a nulladik órák megjelenése és a túlontúl korai kelés.
tovább
Tíz perc délutáni szundi is hasznos lehet?
Rohanó világunkban, a felnőtt lakosság 30 százaléka rossz alvónak mondható, hiszen nagy részük éppen az alvásidőn spórol, a munka és a szórakozás javára. Nem könnyű megtalálni az arany középutat, ugyanakkor nem is lehetetlen. A FEM3 Café vendége Hermanné Fogarassy Éva alvásterapeuta volt, akitől többek között megtudhattuk azt is, hogy egy rendszeresen beiktatott napi 10-20 percnyi délutáni alvás mennyire jótékony hatással lehet szervezetünkre, és milyen fontos.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS