FEM3 CAFÉ
A pályaválasztás nem egyszeri és végleges döntés

Megdöbbentő tény, hogy a jelenlegi óvodások 65%-a olyan szakmában fog elhelyezkedni, ami még nem is létezik - mondta a szakértő. Zétényi Anna kreativitás ökológus szerint a fiataloknak a döntés szabadsága miatt nehéz a pályaválasztás, míg a szülőknek azért, mert nem tudják, mire kell felkészíteniük őket. A FEM3 Café vendége többek között arról beszélt, hogyan lehet segíteni az érettségi előtt álló diákoknak, illetve, hogy a pályaválasztás valójában döntések sorozata.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diák   fem3café_szakértő   gyerek   gyerekek   iskola   karrier

2017. március 7. 10:15



Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: fel lehet készülni a sorsfordító...
Kiss Zoltán Zéro numerológusnak tehették fel a kérdéseiket a nézők a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, hogy mindenki életében többször előfordul válságos időszak, a számmisztika rámutathat arra, hogy a problémák milyen időn belül oldódhatnak meg.
tovább
Tudd meg mi a sorsod a számmisztika szerint!
A születési dátumunk elárulja mi a küldetésünk, sorsfeladatunk az életünkben. A FEM3 Café vendége Kovács Zoltán Zéro numerológus volt, aki a számmisztikáról mesélt, a számok szimbólum rendszerében benne van a sorunk, személyiségünk és sorsfordulónk is. A szekértő a műsorvezetők születési dátumát is elemezte, kiderült, hogy Stohl Luca jó vezető és kreatív személyiség, míg Berki Krisztiánnál a karrier szám a legerősebb.
tovább
A szakértő válaszol: a száraz köhögés hátterében sokszor asztma állhat
Dr. Csáki Csilla gyermekgyógyásznak tehették fel kérdéseiket a nézők a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, hogy a helyhez kötött köhögés mögött allergia állhat, míg a futás közben jelentkező rohamoknak asztma lehet a kiváltó oka.
tovább
Száraz köhögés: legkésőbb négy hét után orvoshoz kell fordulni
Dr. Csáki Csilla gyermekgyógyász elmondta, a gyerekeknél nagyon gyakori az elhúzódó köhögés, a száraz változatára azonban fokozottan oda kell figyelni. A jellegzetes "ugató" hang jelentkezhet egy légúti vagy vírusos betegség lefolyásaként, azonban diagnózis hiányában azonnal ki kell vizsgáltatni. A szakértő beszélt továbbá a jelenséget kísérő intő jelekről, valamint az otthoni kezeléséről is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS