FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: fel lehet készülni a sorsfordító eseményekre a számmisztikával

Kiss Zoltán Zéro numerológusnak tehették fel a kérdéseiket a nézők a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, hogy mindenki életében többször előfordul válságos időszak, a számmisztika rámutathat arra, hogy a problémák milyen időn belül oldódhatnak meg.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   sorselemzés   számmisztika

2017. március 6. 12:08Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: a száraz köhögés hátterében sokszor asztma állhat
Dr. Csáki Csilla gyermekgyógyásznak tehették fel kérdéseiket a nézők a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, hogy a helyhez kötött köhögés mögött allergia állhat, míg a futás közben jelentkező rohamoknak asztma lehet a kiváltó oka.
tovább
Száraz köhögés: legkésőbb négy hét után orvoshoz kell fordulni
Dr. Csáki Csilla gyermekgyógyász elmondta, a gyerekeknél nagyon gyakori az elhúzódó köhögés, a száraz változatára azonban fokozottan oda kell figyelni. A jellegzetes "ugató" hang jelentkezhet egy légúti vagy vírusos betegség lefolyásaként, azonban diagnózis hiányában azonnal ki kell vizsgáltatni. A szakértő beszélt továbbá a jelenséget kísérő intő jelekről, valamint az otthoni kezeléséről is.
tovább
A szakértő válaszol: Már kamaszkorban elkezdődhetnek az alvásproblémák
A FEM3 Café nézőinek kérdéseire Hermanné Fogarassy Éva alvásterapeuta válaszolt. Kiderült, hogy az alvásproblémák már kamaszkorban elkezdődnek, a tinik bár későn álmosodnak el, de alvásszükségletük ugyanannyi, mint egy gyereké. A helyzeten pedig csak még inkább ront, a nulladik órák megjelenése és a túlontúl korai kelés.
tovább
Súlyos betegséget is jelezhetnek az ízületi fájdalmak
Dr. Ürögi Andrea reumatológus a FEM3 Café szakértőjeként az ízületi fájdalmak lehetséges okairól beszélt. A panasz oka lehet kopásos vagy gyulladásos eredetű, utalhat belgyógyászati problémákra, vagy akár rosszindulatú daganatra is. Ilyen fájdalom esetén mindenképpen ajánlott ellátogatni orvoshoz, de a legfontosabb akkor, ha nem tudjuk, mi állhat a hátterében, hiszen ez komoly problémára utalhat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS