FEM3 CAFÉ
Tudd meg mi a sorsod a számmisztika szerint!

A születési dátumunk elárulja mi a küldetésünk, sorsfeladatunk az életünkben. A FEM3 Café vendége Kovács Zoltán Zéro numerológus volt, aki a számmisztikáról mesélt, a számok szimbólum rendszerében benne van a sorunk, személyiségünk és sorsfordulónk is. A szekértő a műsorvezetők születési dátumát is elemezte, kiderült, hogy Stohl Luca jó vezető és kreatív személyiség, míg Berki Krisztiánnál a karrier szám a legerősebb.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_szakértő   sors   sorselemzés   számmisztika

2017. március 6. 12:08Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: a száraz köhögés hátterében sokszor asztma állhat
Dr. Csáki Csilla gyermekgyógyásznak tehették fel kérdéseiket a nézők a FEM3 Caféban. A szakértő elmondta, hogy a helyhez kötött köhögés mögött allergia állhat, míg a futás közben jelentkező rohamoknak asztma lehet a kiváltó oka.
tovább
Száraz köhögés: legkésőbb négy hét után orvoshoz kell fordulni
Dr. Csáki Csilla gyermekgyógyász elmondta, a gyerekeknél nagyon gyakori az elhúzódó köhögés, a száraz változatára azonban fokozottan oda kell figyelni. A jellegzetes "ugató" hang jelentkezhet egy légúti vagy vírusos betegség lefolyásaként, azonban diagnózis hiányában azonnal ki kell vizsgáltatni. A szakértő beszélt továbbá a jelenséget kísérő intő jelekről, valamint az otthoni kezeléséről is.
tovább
Tíz perc délutáni szundi is hasznos lehet?
Rohanó világunkban, a felnőtt lakosság 30 százaléka rossz alvónak mondható, hiszen nagy részük éppen az alvásidőn spórol, a munka és a szórakozás javára. Nem könnyű megtalálni az arany középutat, ugyanakkor nem is lehetetlen. A FEM3 Café vendége Hermanné Fogarassy Éva alvásterapeuta volt, akitől többek között megtudhattuk azt is, hogy egy rendszeresen beiktatott napi 10-20 percnyi délutáni alvás mennyire jótékony hatással lehet szervezetünkre, és milyen fontos.
tovább
Pataky Attila saját numerológiai számítással készül 2017-re
Óriási lehetőség van a 2017-es esztendőben – állította a számmisztikára hivatkozva Pataky Attila a FEM3 Caféban. A zenész szerint az év második felében a nemzet szempontjából is látványos javulások lesznek láthatóak, mivel az ország jó úton halad. Az Edda frontembere elárulta, milyen nagy vállalást tettek zenekarával erre az esztendőre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS