FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: Már kamaszkorban elkezdődhetnek az alvásproblémák

A FEM3 Café nézőinek kérdéseire Hermanné Fogarassy Éva alvásterapeuta válaszolt. Kiderült, hogy az alvásproblémák már kamaszkorban elkezdődnek, a tinik bár későn álmosodnak el, de alvásszükségletük ugyanannyi, mint egy gyereké. A helyzeten pedig csak még inkább ront, a nulladik órák megjelenése és a túlontúl korai kelés.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: alvás   alvászavar   fem3café_szakértő   kamasz   tini

2017. március 2. 11:37Kapcsolódó anyagok
Tíz perc délutáni szundi is hasznos lehet?
Rohanó világunkban, a felnőtt lakosság 30 százaléka rossz alvónak mondható, hiszen nagy részük éppen az alvásidőn spórol, a munka és a szórakozás javára. Nem könnyű megtalálni az arany középutat, ugyanakkor nem is lehetetlen. A FEM3 Café vendége Hermanné Fogarassy Éva alvásterapeuta volt, akitől többek között megtudhattuk azt is, hogy egy rendszeresen beiktatott napi 10-20 percnyi délutáni alvás mennyire jótékony hatással lehet szervezetünkre, és milyen fontos.
tovább
Hevesi Kriszta szerint az egyedüllét hosszútávon nem egészséges
A pszichológiában egy új kifejezés, a "freemale" ütötte fel a fejét, ami a tudatosan a szingliséget választó nőket írja le. Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus szerint egy ilyen döntés hosszútávon nem lehet pozitív, mert az ember alapvetően társas lény, és boldogságra vágyik. Többek között azt is elárulta, mi állhat egy ilyen hozzáállás hátterében...
tovább
Egészséges énkép kialakítása tini korban
Dr. Gyurkó Szilvia a tini tabutémákról beszélt a FEM3 Caféban. A gyerekjogi szakértő elmondta: friss kutatás szerint a magyar tinik elsősorban a testükkel elégedetlenek, a probléma gyökere pedig a családi beszélgetések hiánya. Segítségnyújtásként létrehoztak egy applikációt, ahol testről, lélekről és szexualitásról őszintén, tabuk nélkül tájékozódhatnak a tinik.
tovább
Tényleg veszélyes a wi-fi?
Az elektro szmog kifejezést egyre gyakrabban hallani. De vajon tényleg veszélyesek a telefonok, laptopok és a wi-fi sugarai? Nyerges Zoltán fizika tanár elárulta, milyen problémákat okozhatnak az elektromágneses sugarak és tanácsot adott arra, hogyan mérsékelheted az otthonodban a hatásukat.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS