FEM3 CAFÉ
Fásy Ádám látássérültek megsegítésének ügye mellé szegődött

Fásy Ádám a FEM3 Caféban elárulta, hogy ritkán állnak ki a nyilvánosság elé azzal kapcsolatban, hogy valakit támogatnak, most Marcellina kereste meg az ötlettel, hogy segítsék a látássérülteket. Marcellina elmondta, hogy korábban többször is adtak jótékonysági koncertet a zenekarával, és most ezt a tradíciót szeretnék folytatni egy egész koncertsorozattal. A szingli énekesnő egyébként a Zenebutik csatorna oszlopos tagja, és arról is szó esett, hogy szeptember környékén nagykoncerttel készülnek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fásy ádám   jótékony   jótékonyság   koncert   látássérült   marcellina   segítség

2017. március 1. 10:47Kapcsolódó anyagok
Fásy Ádámot és lányát átverték és meglopták Amerikában
Fásy Zsüliett Miamiban tanult pár hónapot. Fásy Ádám lányának a nyelven és a helyi kultúra sajátosságain kívül az önállóságot is sikerült elsajátítania. A FEM3 Café vendége volt Fásy Zsüliett, valamint Fásy Ádám, akik elmesélték, hogy hogyan indult a kalandjuk.
tovább
Fásy Ádám: Trump egyszerű, kedves ember
Fásy Ádám már elküldte gratulációját Donald Trump részére, akivel a '90-es évek végén személyesen is találkozott. Amerika leendő elnökétől még díjat is kapott, jó barátjának tekinti, és szívesen nosztalgiázik közös munkáikról. A Zenebutikon való debütálásáról is beszélt, és reagált a sajtóban ezzel kapcsolatban megjelent hírekre.
tovább
Fásy Ádám isteni szűzpecsenyéje mézben karamellizált tökkel
Fásy Ádám szűzpecsenyét készített kolozsvári szalonnával és sütőtököt mézben karamellizálva, amit madársalátával tálalt. A zenész december elején fog debütálni a Zenebutik csatornán. Fásy Ádám elárulta, hogy kikkel szeret együtt dolgozni, és az is kiderült, hogy mit gondol az énekes Nótár Mary-ről...
tovább
Fásy Ádám féle ínycsiklandó szűzpecsenye
Fásy Ádám szűzpecsenyét készített kolozsvári szalonnával és sütőtököt mézben karamellizálva. A zenész nemcsak családjának főz szívesen, hanem a Zenebutikos kollégáinak is.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS