FEM3 CAFÉ
Sütő Enikő szerint nem agymosás a pozitív életszemlélet

A modell bevallotta, korábban végletek között vergődött, amíg meg nem találta életében a középutat. Úgy fogalmazott, a legnagyobb érték a figyelem, mert amire irányul, az határozza meg a mindennapokat. Szerinte a boldogság mindenkinél más, de a pozitív életszemlélet, a hála és a bőségtudat elengedhetetlen hozzá.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: boldogság   modell   pozitív gondolkodás   sütő enikő

2017. február 28. 11:46Kapcsolódó anyagok
Sütő Enikő úgy érzi, ezért nem lehetett gyereke…
Sütő Enikőnek nincs férje és gyereke, mégsem érzi magát magányosnak. Joshinak mesélt arról is, hogyan élte meg, hogy több babáját is elvesztette…
tovább
Bagdy Emőke: Tervezéssel megelőzhető az újévi depresszió
Bagdy Emőke, pszichológus kiemelte, hogy az újévi fogadalmak megtételekor ne a gyakorlati, hanem a szemléletmódbeli változtatásokra összpontosítsunk. Fontos az egész évre való tervezés, illetve rendszeres testmozgással a már meglévő bajok is enyhíthetők. Mindemellett arról beszélt a FEM3 Café vendége, mit tegyünk, ha semmi nem használ.
tovább
Szakértő válaszol: a kulcs az, hogy miből épül fel az öntértékelés
Körülöttünk minden a tökéletességet sugározza, és sokan el is hiszik, amit látnak - ez lehet az oka annak, hogy nincs helyén az önbecsülésünk. Kling Rita coach szerint fontos, hogy az ember tisztában legyen önmagával.
tovább
A pozitív gondolkodás mellett fontos az őszinteség is
Mindenki életében vannak negatív élethelyzetek. Vannak, akik könnyen túllendülnek mindenen, és olyanok is, akik nehezebben dolgozzák fel a változást. Kling Rita szerint jó a pozitív gondolkodás, de az is fontos, hogy őszinték legyünk önmagunkhoz.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS