FEM3 CAFÉ
Nem hiszed el, miért harapta meg Dobó Ági nagyobbik fia egy óvodatársát!

Szekeres Nóri és Dobó Ági a FEM3 Caféban arról meséltek, hogy a gyerekeik minden csínytevésüket kimagyarázzák. Ági nagyobbik fia, a 3,5 éves Beni most kezd kibontakozni ebből a szempontból, nemrég elképesztő történettel állt elő, amikor a szülei elbeszélgettek vele arról, hogy nem szabad másokat megharapni az óvodában. Szekeres Nóra elárulta, hogy náluk a gyerekek szerencsére nem fogták egymásra, ha rosszat tettek, de különböző mesefigurák gyakran előkerültek a történeteikben.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dobó ági   gyerekek   óvoda   óvodások   szekeres nóra

2017. február 28. 11:43Kapcsolódó anyagok
Cuki: Dobó Ági nagyobbik fia imád ˝doktor bácsisat˝ játszani a...
Dobó Ági, és a két gyönyörű kisfia, Benedikt és a háromhónapos Nataniel voltak a FEM3 Café vendégei. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a lefektetés a legkritikusabb pontja az estének, mert nehéz összehangolni, hogy egyszerre fáradjanak el a fiúk. Szerencsére Beni nem féltékeny, nagyon türelmes a kicsivel és az anyukájával is, aki bevonja őt a baba körüli teendőkbe. Kiderült, hogy Beni nagyon mókásan tud már mindent kommentálni, és az is, hogy miket szeret játszani a kistestvérével.
tovább
Cuki: Szekeres Nóra kisfia az anyukájáért kiált, ha meglát egy katicát
Doszpot Evelin és Szekeres Nóra a gyermekeik különös hóbortjairól meséltek a FEM3 Café adásában. Evelinék nagyobbik lánya undorodik a krémektől, már egészen kiskorától nem képes a kezén és a testén elviselni ezeket az anyagokat, ami alól a naptej sem kivétel. A hétéves ikrek pedig, akik egyébként minden bogarat, gilisztát összeszednek, korábban a hajmosásnál hisztiztek sokat. Kiderült az is, hogy Szekeres Nóráék egyik kisfia a katicáktól fél, a másik kicsi pedig külön evett minden ételt, hogy azok ne érintkezzenek.
tovább
Dobó Ágiék hatalmas változás előtt állnak
Dobó Ági boldog és sikeres évet tudhat maga mögött, ennek egyik oka, hogy már négyesben ünnepelték együtt a karácsonyt. Bár a házasság 7. évét szokták sorsdöntőnek nevezni, ők mégis most helyezik új alapokra életüket, amiről a FEM3 Café műsorában beszélt először.
tovább
Szekeres Nóra és Xantus Barbara szerint sem létezik tökéletes anya
Tökéletes anya, tökéletes nevelési elv nem létezik, hisz a gyermekek is egytől egyig különbözőek. Erről a témáról beszélgetett Szekeres Nóra és Xantus Barbara a FEM3 Caféban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS