FEM3 CAFÉ
A játszma: Ezért gondolták meg magukat az utolsó pillanatban a srácok

Az 50 milliós játszma mostani szériájának legeredményesebb játékosai, Szlyuka Gábor és Károlyi Gergő 16 millió forintot nyertek. Kiderült, hogy Gábornak a volt szerelme miatt ugrott be a helyes válasz az utolsó másodpercekben, hiszen a lány oldalakat tudott idézni A kis hercegből. Az Óbudai Egyetemen műszaki menedzsernek tanuló fiúkat Gábor anyukája biztatta a játékra, a nyereményből pedig közös nyaralást terveznek mindkettejük családjával.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: az 50 milliós játszma   egyetem   játék   nyaralás   nyeremény   pénz   szerelem   utazás

2017. február 23. 10:15Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: A tudatos pénzköltés megtanulható
A FEM3 Café nézőinek kérdéseire a szakértő, Himmer Csilla pénzügyi tanácsadó válaszolt. Elmondta, elhatározás kérdése a tudatos pénzköltés. Fontos, hogy fokozatosan kell belekezdeni a vésztartalék létrehozásába. Akik már gyerekkorukban is a spórolás mintáját látták szüleiktől, könnyebben állnak neki a takarékoskodásnak.
tovább
Az anyagi biztonság alapja, hogy legyen vésztartalékunk
Himmer Csilla pénzügyi coach a FEM3 Caféban arról beszélt, hogyan érdemes megalapozni az anyagi biztonságot. A szakember véleménye szerint az első lépés a megfelelő vésztartalék alap létrehozása. Erre több praktika is létezik, többek között a tudatos vásárlás. Még több tippért hallgasd meg a beszélgetést.
tovább
Gájer Bálint egy nyaraláson tesztelte párkapcsolatát
Az énekes és menyasszonya kéthetes thaiföldi utazáson vett részt, hogy megerősödjön kapcsolatuk, valamint, hogy pihenten vághassanak neki a rájuk váró kihívásoknak. Gájer Bálint a nyaralás élményeiről, valamint a 2017-es évi terveiről beszélt.
tovább
A szakértő válaszol: így kell kijutni egy pénzügyi kátyúból
Imolai Judit, asztrológus a nézők által feltett kérdésekre is válaszolt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a betelefonálók közös pontja egy megrekedt helyzet volt,  amiből szerinte a szemlélet és a hozzáállás megváltoztatásával lehet kitörni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS