FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: A tudatos pénzköltés megtanulható

A FEM3 Café nézőinek kérdéseire a szakértő, Himmer Csilla pénzügyi tanácsadó válaszolt. Elmondta, elhatározás kérdése a tudatos pénzköltés. Fontos, hogy fokozatosan kell belekezdeni a vésztartalék létrehozásába. Akik már gyerekkorukban is a spórolás mintáját látták szüleiktől, könnyebben állnak neki a takarékoskodásnak.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: biztonság   fem3café_szakértő   pénz   spórolás   tanácsadás

2017. február 21. 12:53Kapcsolódó anyagok
Az anyagi biztonság alapja, hogy legyen vésztartalékunk
Himmer Csilla pénzügyi coach a FEM3 Caféban arról beszélt, hogyan érdemes megalapozni az anyagi biztonságot. A szakember véleménye szerint az első lépés a megfelelő vésztartalék alap létrehozása. Erre több praktika is létezik, többek között a tudatos vásárlás. Még több tippért hallgasd meg a beszélgetést.
tovább
Majdnem minden második nőt érint az inkontinencia!
Prof. Dr. Bánhidy Ferenc szülész-nőgyógyász a nézői kérdésekre is válaszolt a vizeletvisszatartással kapcsolatban. Elárulta, hogy 35-74 év közöttiek érdeklődtek, és sokan már túl voltak valamilyen nagyobb operáción is, ami azonban nem szüntette meg teljesen panaszaikat.
tovább
A szakértő válaszol: így kell kijutni egy pénzügyi kátyúból
Imolai Judit, asztrológus a nézők által feltett kérdésekre is válaszolt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a betelefonálók közös pontja egy megrekedt helyzet volt,  amiből szerinte a szemlélet és a hozzáállás megváltoztatásával lehet kitörni.
tovább
Pénzügyi szempontból szerencsés év lesz 2017
Az, hogy mikor érdemes pénzügyi befektetéseket tervezni, levezethető a Nap és a Hold állásából - mondta el Imolai Judit, asztrológus. A szakértő azt is elárulta, melyik csillagjegy mire számíthat, illetve mire kell törekednie a pénzügyek terén.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS