FEM3 CAFÉ
Curtis minden csínytevését visszakapja majd a gyerekétől?

Curtis saját bevallása szerint nagyon rossz gyerek volt, de csak azért, mert ezt tanulta a testvéreitől. Elárulta, hogy többször elszökött az óvodából, és hogy egy biciklisnek kellett felhívnia az édesanyját, mert nem tudott lemászni a romokról. Curtis szerint, ha lesz gyereke, tőle minden csínyét visszakapja majd, és egyáltalán nem lesz szigorú szülő. A zenész elmesélte, hogy 11 évesen már rappelt Ganxsta Zolee-val, és hogy gyerekkorában focistának készült, a zene csak másodlagos volt számára.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: Curtis   ganxsta zolee   gyerek   rapper   testvér   zene

2017. február 21. 11:49Kapcsolódó anyagok
Curtis segíti a paralimpiára készülő lányt
Nagy Rasi egyre komolyabb eredményeket ér el az evezős sportban, tervei között szerepel a 2020-as paralimpia is, keményen edz, hogy elérje céljait. Curtis évekkel ezelőtt, egy koncerten figyelt fel a mozgássérült lányra, aki az első sorban tombolt. A rapper azóta követi a fiatal sportoló pályáját, segíti is, amiben tudja, sőt, azt mondja, a lány is hatással van az ő életére.
tovább
Curtis megrendült a mélyszegénységben élő Alex levelétől
Elterjedt az interneten egy kisfiú levele, amelyben azt kérte a Jézuskától, családja ne nélkülözzön tovább. A rapper, akinek szívügye a jótékonykodás, megkereste Alexéket, hogy segítsen nekik. Most arra buzdít mindenkit, figyeljenek oda más nehéz sorsú családokra is, aki megteheti, támogassa az Alexékhoz hasonló helyzetben lévőket.
tovább
Curtis mamája nagyon szomorú fia szakítása miatt
A rapper zenébe fojtja bánatát a feleségével való szakítása után. A kérdésre, hogy elrontották a dolgokat vagy csak nem illettek össze, sejtelmes szünettel azt felelte, elrontottak valamit, helyrehozhatatlanul. Azt is elárulta, egy nőnél a hűséget és a humort tartja a legfontosabbnak, és az is kiderül, anyukája nagyon szomorú a kialakult helyzet miatt.
tovább
Curtis jövő őszre már apa lenne?
Curtis és Csilla barceloniai nyaralásukról meséltek a FEM3 Caféban. Csilla azt is elmondta, hogy viseli a rajongó hölgyeket párja körül, illetve az is kiderült, kettejük közül ki a féltékenyebb. A babaprojekttel kapcsolatban Curtis úgy fogalmazott, ha a januári kéthetes nyaralás alatt nem jön össze, akkor soha...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS