FEM3 CAFÉ
Az anyagi biztonság alapja, hogy legyen vésztartalékunk

Himmer Csilla pénzügyi coach a FEM3 Caféban arról beszélt, hogyan érdemes megalapozni az anyagi biztonságot. A szakember véleménye szerint az első lépés a megfelelő vésztartalék alap létrehozása. Erre több praktika is létezik, többek között a tudatos vásárlás. Még több tippért hallgasd meg a beszélgetést.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: biztonság   fem3café_szakértő   pénz   spórolás   tanácsadás

2017. február 21. 11:31Kapcsolódó anyagok
Majdnem minden második nőt érint az inkontinencia!
Prof. Dr. Bánhidy Ferenc szülész-nőgyógyász a nézői kérdésekre is válaszolt a vizeletvisszatartással kapcsolatban. Elárulta, hogy 35-74 év közöttiek érdeklődtek, és sokan már túl voltak valamilyen nagyobb operáción is, ami azonban nem szüntette meg teljesen panaszaikat.
tovább
A szakértő válaszol: ebben az esetben támogatja a TB a plasztikát
A FEM3 Café nézői kérdéseire a szakértő, Urszán Albert plasztikai sebész válaszolt. Elmondta, a társadalombiztosítás csak olyan esetekben fedezi a szépészeti beavatkozásokat, hogyha jelentős fogyás következtében nyúlik meg a bőr, vagy nagy az asszimmetria a mellek között.
tovább
A szakértő válaszol: nem okoz problémát a bölcsi-otthon ellentét
Vida Ágnes gyermekpszichológusnak a nézők is feltehették kérdéseiket a gyerekek szobatisztaságával kapcsolatban. Elmondta, sokan félnek attól, hogy összezavarja a gyereket, ha a bölcsiben mások a szokások mint otthon, de a szakértő szerint nincs ok az aggodalomra.
tovább
A depresszión csak szakember segíthet
Sokszor a beteg nem is tudja magáról, hogy depressziós, csak a családja veszi észre rajta a változást, mondta el Dr. Belső Nóra pszichiáter. A laikus "szedd össze magad" tanácsok csak rontanak a depressziós helyzetén, mivel további frusztrációt, esetenként dühöt okozhat. A szakértő azt tanácsolta, hogy klinikai szintű betegség esetén mindenféleképp orvoshoz kell fordulni.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS