FEM3 CAFÉ
Magyar fodrász a legjobbak között!

Bejutott a TOP10-be a magyar mesterfodrász a világ egyik legrangosabb versenyén. Dancsó Erika szerint semmivel sem különlegesebb a kollégáinál, sőt vannak nála sokkal jobbak a szakmában. Ő magába a francia stílusirányzatba szeretett bele, ezt szerette volna Magyarországra hozni. Bár a célja már teljesült, folyamatosan tanul, próbál túllépni a korlátain, miközben szépséget, önbizalmat és boldogságot ad a vendégeinek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_joshi   fodrász   fodrászat   mesterfodrász   vállalkozás   verseny

2017. február 17. 10:55Kapcsolódó anyagok
Meglepetéscsomagokkal aratott sikert a vállalkozó édesanya
A TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatója, Proksa Szandra Horváth Beáta vállalkozóval és Galambos Mártonnal, a legnagyobb magyar üzleti magazin főszerkesztőjével beszélgetett. Beáta elárulta, milyen körülmények között jött a kozmetikumokból összeállított meglepetéscsomagok ötlete.
tovább
Hajas László szerint tudni kell viselni a divatos frizurát
Hajas László, mesterfodrász arról számolt be, hogy a 2017-es évben a minél formabontóbb, "mintás" frizurák lesznek majd divatosak. A pontos fazonokról és színekről is beszélt a FEM3 Caféban. 
tovább
A legújabb hajtrendek egyenesen New Yorkból!
New York utcáin hódítanak a laza hullámok. A FEM3 Café vendége Budai Alex, a világsztárok fodrásza volt, aki modelljén bemutatta, hogy készül a trendi frizura. Alex egyébként gyakran jótékonykodik, erről, és kedvenc sztárkuncsaftjáról is mesélt. 
tovább
Hűha! Extrém frizurát ajánlott Polyák Lillának Hajas Laci
Hajas Laci a FEM3 Caféban elmondta: szerinte elsősorban a személyiségtől és nem a testalkattól függ az, hogy kinek milyen haj áll jól. Berki Krisztián megkérdezte a mesterfodrászt, hogy mit lehetne változtatni Polyák Lilla haján, hogy az még vagányabb legyen. A válaszon te is meg fogsz lepődni! 
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS