FEM3 CAFÉ
A szemölcsöt okozó vírus akár az uszodában is fertőzhet

A vírusos szemölcsöt gyakran keverik más bőrkinövésekkel. Dr. Noll Judit bőrgyógyász a FEM3 Caféban elmondta, hogy hogyan ismerhetjük fel a szemölcsöt, és hogy mitől alakulhat ki.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   bőrbetegség   szemölcs   vírus

2017. február 16. 10:49Kapcsolódó anyagok
Mikor érdemes orvoshoz fordulni a viszketés miatt?
A hideg téli napok megviselik az emberek bőrét, ilyenkor gyakran alakulnak ki különféle bőrallergiák. Az okokról és a kezelésről Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász beszélt a FEM3 Caféban.
tovább
A tél a bőrbetegségek időszaka
Bizonyos bőrbetegségek télen jellemzően rosszabbodnak. Ám kellő odafigyeléssel a tünetek megelőzhetők vagy enyhíthetők. A témában Dr. Házi Edina gyógyszerész volt a FEM3 Café vendége.
tovább
A szakértő válaszol: Hogyan előzhetőek meg a bőrbetegségek?
Váradi Tibor, természetgyógyász várta egész délelőtt a nézők telefonhívásait bőrelváltozásokkal, bőrbetegségekkel kapcsolatban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS