FEM3 CAFÉ
Lajtai Kati együtt ˝bulizik˝ kisfiával

Marjai Judit fotós és Lajtai Kati énekesnő mindketten a művészetbe temetkezve kezelik az életükben felmerülő stresszhelyzeteket. Judit fotózás közben teljesen átszellemül, flow állapotba kerül, semmivel nem törődik csak az alkotással. Kati elárulta, hogy gyermeke, Máté életét is teljesen átszövi a zene, már az is előfordul, hogy részt vesz a dobolásban…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: éneklés   flow   fotózás   lajtai kati   marjai judit   művészet

2017. február 15. 12:10Kapcsolódó anyagok
Csak Kinter Oszkár kezében nyugodott meg Lajtai Kati kisfia
Lajtai Kati és négy hónapos kisfia a FEM3 Café vendégei voltak. Az énekesnő elmesélte, gyermeke is nagyon szereti a zenét, és a kedvencei közé tartozik Stevie Wonder, Emil.RuleZ és persze a Budapest Voices. A beszélgetés közben Máté kicsit nyűgös lett, ezért átvette őt Kinter Oszkár, akinek a kezében rögtön meg tudott nyugodni.
tovább
Kovács Gyopárnak a Színművészeti Egyetem az álma
A Rising Star 2014-es szériájának felfedezettje, Kovács Gyopár volt a FEM3 Café vendége. Az énekes elárulta mi minden történt vele a tehetségkutató óta. Gyopár már most készül a jövő évi érettségiére és felvételiére, ugyanis a Színház- és Filmművészeti Egyetemet célozta meg.
tovább
Így erősítheted a hátizmod harcművészeti gyakorlatokkal!
Czanik Balázs személyi edző mutatta be a FEM3 Caféban, hogyan lehet erősíteni a hátizmokat a capoeira segítségével, ami egy különleges küzdősporttal egybevont aerobikos műfaj. Ezt a mozgásformát nemtől és kortól függetlenül mindenki tudja csinálni akár otthon is.
tovább
Magyar festő alkotását állították ki a Louvre-ban
Ritók Lajos festőművész alkotását második alkalommal állították ki a világ egyik leghíresebb múzeumában, a Louvre-ban. A festőnek hatalmas szakmai elismerést és visszaigazolást jelent a kiállítás.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS