FEM3 CAFÉ
Praktikus ajándéktippek a szerelmesek ünnepére

Maróti Kinga praktikus Valentin-napi ajándékötleteket adott a FEM3 Caféban. A kreatív blogger elmondta, a lényeg, hogy a saját készítésű ajándék kiemelje a párokat a hétköznapokból. A legkülönlegesebb technika a kép transzferálása, az így elkészült dekoráció akár minden reggel mosolyt csalhat a párok arcára.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dekoráció   fem3 café   valentin_ajándék   valentin_nap   valentin_tipp

2017. február 14. 11:45Kapcsolódó anyagok
Szívek lepték el a fővárost
Bellai Marina ötszáz horgolt szívet rejtett el Budapesten. Az ötletgazda célja, hogy mások arcára mosolyt csaljon az apró ajándékkal. A kezdeményezést idén ˝Van szíved˝ üzenettel indította el. Marina elárulta, hogy vannak új ötletei a jövőre nézve, a Valentin-napi projekt még csak a kezdet!
tovább
Könnyű és gyors: Szívecskés cupcake
A FEM3 Café konyhájában Csap Szabolcs cukrász készített szívecskés cupcake-et. A finomság tökéletes választás lehet Valentin-napra is, ráadásul könnyen és gyorsan elkészíthető.
tovább
A szakértő válaszol: Milyen ajándékkal érdemes meglepni párunkat?
Zámbó Árpád ajándékszakértő a nézők által feltett kérdésekre is válaszolt a FEM3 Caféban. Többek között elárulta, fontos, hogy a párok tisztázzák, mennyire szeretnék megünnepelni a Valentin-napot. Nem ajánlott túl drága ajándékot adni, inkább a kreativitáson legyen a hangsúly.
tovább
Hódít a fehér szín Valentin-napon!
Molnár Csilla dekoratőr Valentin-napi lakásdekorálási tippeket adott a FEM3 Caféban. A szakértő szerint, a legfontosabb, hogy a díszítés passzoljon a lakás hangulatához, a domináns piros szín mellett, egyre gyakoribb a fehér és a rózsaszín kiegészítők használata.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS