FEM3 CAFÉ
Könnyű és gyors: Szívecskés cupcake

A FEM3 Café konyhájában Csap Szabolcs cukrász készített szívecskés cupcake-et. A finomság tökéletes választás lehet Valentin-napra is, ráadásul könnyen és gyorsan elkészíthető.



Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3café_konyha   konyha   valentin_ajándék   valentin_nap   valentin_tipp

2017. február 14. 10:29



Kapcsolódó anyagok
A szakértő válaszol: Milyen ajándékkal érdemes meglepni párunkat?
Zámbó Árpád ajándékszakértő a nézők által feltett kérdésekre is válaszolt a FEM3 Caféban. Többek között elárulta, fontos, hogy a párok tisztázzák, mennyire szeretnék megünnepelni a Valentin-napot. Nem ajánlott túl drága ajándékot adni, inkább a kreativitáson legyen a hangsúly.
tovább
Gyömbéres-kókuszos céklakrémleves lazackockákkal
Szatmári, azaz ˝Főzelékes˝ Feri készítette el ezt a Valentin-napi finomságot. Próbáld ki a pároddal, ha valami különlegesre vágytok!
tovább
Készíts gyönyörű csokrot a szerelmednek!
 Néhány apró trükkel Te is meglepheted a párodat egy saját készítésű csokorral. Klemné Illés Beáta és Kovács Magdolna virágkötők megmutatják hogyan...
tovább
Ne a pénz legyen fontos Valentin-napon!
Gáspár Ágnes protokollszakértő szerint, ha szeretet van mögötte, Valentin-napon egy szál virág is többet ér, mint akármekkora csokor. Noha szeretni 365 napon keresztül kell, egy kis kedvesség sosem árt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG



© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS