FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: Milyen ajándékkal érdemes meglepni párunkat?

Zámbó Árpád ajándékszakértő a nézők által feltett kérdésekre is válaszolt a FEM3 Caféban. Többek között elárulta, fontos, hogy a párok tisztázzák, mennyire szeretnék megünnepelni a Valentin-napot. Nem ajánlott túl drága ajándékot adni, inkább a kreativitáson legyen a hangsúly.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: ajándék   fem3café_szakértő   fem3 café   valentin_ajándék

2017. február 13. 12:07Kapcsolódó anyagok
David Beckham milliárdos ajándékkal lepte meg feleségét Valentin-napra
A FEM3 Caféban Zámbó Árpád arról mesélt, hogy a sztárok milyen ajándékot vesznek párjuknak Valentin-napra. David Becham például, milliárdos összegeű nyakékkel lepte meg feleségét. Az ajándékszakértő véleménye szerint, érdemes páros ajándékot, élményt ajándékozni.
tovább
Hevesi Kriszta: Minden ajándéknak üzenete van
Milyen a tökéletes ajándék a régóta tartó, vagy éppen a nagyon friss kapcsolatban? Mit üzen párunkról az általa vásárolt meglepetés? Ezekre a kérdésekre is válaszolt Hevesi Kriszta, a FEM3 Café szakértő vendége.
tovább
Készíts gyönyörű csokrot a szerelmednek!
 Néhány apró trükkel Te is meglepheted a párodat egy saját készítésű csokorral. Klemné Illés Beáta és Kovács Magdolna virágkötők megmutatják hogyan...
tovább
Ne a pénz legyen fontos Valentin-napon!
Gáspár Ágnes protokollszakértő szerint, ha szeretet van mögötte, Valentin-napon egy szál virág is többet ér, mint akármekkora csokor. Noha szeretni 365 napon keresztül kell, egy kis kedvesség sosem árt.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS