FEM3 CAFÉ
Czippán Anettet elvarázsolta a tökmagos és a kolbászchipses feltét is

A FEM3 Café műsorvezetői megkóstolák Szabó Judit gasztroblogger burgonyakrémlevesét, amelyről kiderült, hogy fél óra alatt kényelmesen elkészíthető. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fem3   fem3café_konyha   konyha   leves

2017. február 13. 11:55Kapcsolódó anyagok
Kevés alapanyagból is ilyen finom krémlevest készíthetsz!
Szabó Judit gasztroblogger a FEM3 Caféban póréhagymás burgonyakrémlevest készített két feltéttel, egy vega típusút a hölgyeknek és kolbászchipses verziót a férfiaknak.
tovább
Kinter Oszkár sem bírt ellenállni a kürtősfánkoknak!
A FEM3 Café műsorvezetője, Kinter Oszkár elképesztően kritkus szokott lenni az elkészített ételekkel kapcsolatban, ám ezúttal még ő sem tudott ellenállni a mennyei kürtősfánkoknak, sőt... Oszkár még a konyhában is segédkezett!
tovább
Tudd meg, mi a különbség a kürtőskalács és a kürtősfánk között!
András Tünde és Péter Szidónia készítettek kürtösfánkot a FEM3 Café konyhájában. A székelyföldi specialitás elkészítéséről többet megtudhatsz a videóból!
tovább
Világrekorderek készítettek palacsintákat a FEM3 Caféban
˝Palacsinta nap˝ volt csütörtökön a FEM3 Caféban, aminek kapcsán Horváth Irén és Gurics Annamária palacsintasütő világrekorderek készítettek palacsintákat a konyhában. Irén és Annamária szeptemberben állítottak fel újabb Guinness-rekordot, amire a műsorban emlékeztek vissza…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS