FEM3 CAFÉ
Marge árva gyerekeken segített

Batta Zsuzsanna 'Marge' élete több szálon fut: egy divatmárka kreatív igazgatója, énekesnő, emellett zeneterápiával is foglalkozik. Utóbbi már egészen korán az élete része lett, jelenleg hátrányos helyzetű és addiktív embereken próbál segíteni. A FEM3 Caféban azt is elárulta, milyen tervei vannak 2017-re.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   énekesnő   lemez   lemezbemutató   marge   segítség   terápia

2017. február 10. 12:23Kapcsolódó anyagok
Marge: Könnyfalat
Hallgasd meg a Könnyfalat című számot a Marge-től!
tovább
Világhódító turnéra indul a Balázs Elemér Group
A tizenöt éve fennálló Balázs Elemér Group most bővült egy új énekesnővel, és máris egy európai turnéra készülnek. Az improvizatív jazz formációról a zenekar három tagja, Balázs József, zongorista, Szakonyi Milán, énekes és Kiss Flóra, énekesnő beszélt.
tovább
Vitányi Judit a betegségéről: Megfelelő életmóddal kordában tartható
Vitányi Judit a FEM3 Caféban elárulta, hogy több mint egy éve észrevette magán, hogy fáradékonyabb, zárkózottabb, kevésbé tudott koncentrálni, így a barátai unszolására elment egy vérvételre. A véreredmény kimutatta a műsorvezető pajzsmirigy-alulműködését, amit megfelelő életmóddal kordában lehet tartani. Juditnak száműznie kellett a cukrot és a fehérlisztet az étrendjéből, emellett hetente 5-6 alkalommal edz, illetve hormonpótlásra is szüksége van.
tovább
Ezt nézd: Berki hangtálalakkal tisztult meg a stúdióban
Bársony Bálint, zenész és hangterapeuta a gyakorlatban demonstrálta a hangtálak pozitív hatását a testre és lélekre. A FEM3 Café műsorában részletesen mesélt az ősi tisztítási módszer működéséről és hatásáról, melyet Berki Krisztiánon is bemutatott.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS