FEM3 CAFÉ
Ezek a báli szezon legdivatosabb darabjai

Hegedűs Éva divattanácsadó elárulta, milyen ruhákat érdemes választani a báli szezonban. Idén a sellő, vagy bővülő fazonú, feltűnően díszített ruhák az igazán divatosak. A legideálisabb, ha a ruha olyan hosszú, hogy teljesen eltakarja a cipőnket, ha azonban mégsem így lenne, egy tökéletes pedikűrrel akár szandál is viselhető...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bál   divat   ruha

2017. február 10. 11:42Kapcsolódó anyagok
Lakás: hódít a lombzöld szín
Hadnagy Tímea, enteriőr tervező szerint egy új divathullámnál mindig érdemes fokozatosan bevinni az új színeket az otthonunkba. Az idei divatszín mellett ugyanúgy népszerű marad a rózsaszín összes árnyalata, amire a szakértő szerint a férfiak is egyre jobban nyitnak.
tovább
Léber Barbara: A divattervezőnek az embert kell szolgálnia
Léber Barbara, divattervező elemi erővel vágott bele a szakmájába, nem félve vállalkozásának végkimenetelétől. Mára elérte szakmai céljait, megnyitotta saját szalonját, és akár Melania Trumpnak is tervezne ruhát, hogyha felkérnék rá. Szakmájáról, sikereiről a TV2 Akadémia műsorvezető szakos hallgatójával beszélgetett.
tovább
Michelle Obama ezért válhatott igazi stílusikonná
Szemes Nóra, stylist szerint az USA leköszönő first ladyje azért válhatott sokak példaképévé, mert öltözködésével áthágta a protokoll szabályait. Megjelenésében ötvözte a hétköznapit a nem mindennapival, ezáltal pedig sokkal közelebb került az átlagemberekhez. Mellette a FEM3 Café másik vendége, Pálfy Norbert, reklámszakember a brandépítés szempontjából beszélt a first ladyről.
tovább
Smink: 2017 az okos gondolatok éve lesz!
Szabó Doris, sminkes szerint 2017 az ő szakterületén az újrakezdés és az okos gondolatok éve lesz. Ezért a többfunkciós termékek használatát javasolja, melyet a FEM3 Caféban be is mutatott.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS