FEM3 CAFÉ
Gájer Bálint egy nyaraláson tesztelte párkapcsolatát

Az énekes és menyasszonya kéthetes thaiföldi utazáson vett részt, hogy megerősödjön kapcsolatuk, valamint, hogy pihenten vághassanak neki a rájuk váró kihívásoknak. Gájer Bálint a nyaralás élményeiről, valamint a 2017-es évi terveiről beszélt.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: énekes   gájer bálint   nyaralás   párkapcsolat   utazás

2017. február 7. 10:48Kapcsolódó anyagok
Vámos Erika a párkapcsolatáról: ˝Nem tudom, hogy hol tartunk˝
Vámos Erika nemrég érkezett haza az egy hónapig tartó indiai utazásából, amelynek részleteiről a FEM3 Caféban mesélt. A műsorvezetőt sokan féltették attól, hogy egyedül vág neki egy ilyen útnak, de szerinte nem kell félni az emberektől. Erika beszélt arról, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk a párjával, akivel egyébként olyan temperamentumosak, hogy hetente szoktak szakítani. Kiderült Erika következő célja is, ami a jógával kapcsolatos, hiszen ez a mozgásforma évekkel ezelőtt kigyógyította a pánikbetegségéből.
tovább
Pádár Alexandra az új díjával érzi magát teljesnek
Pádár Alexandra nemrég Aranyharang díjat kapott, amit hatalmas elismerésnek érez az egykori akadémista. Az énekesnő sejtette, hogy a Star Academy-ben nem ő lesz az első, de mivel megkapta ezt a díjat, így már teljes egésznek érzi magát. Alexandra már tárgyal egy kiadóval, hiszen szeretné, ha pár saját száma ebben az évben megjelenne, és vár arra a dalra is, amit Király Viktor felajánlott neki. Az énekesnő mesélt a Lacival való kapcsolatáról és arról is, hogy néhány volt akadémistával még mindig tartják a kapcsolatot.
tovább
Mujahid Zoltán zenéjével ˝gyógyította meg˝ beteg barátját
Az énekes, dalszerző bár maga szerzi saját dalait, azonban dalszöveget sosem ír magának. Mindig a belső hangjára, a tudatalattijára hallgat, ezért is született meg a Beside You című műve, amit beteg barátjának írt, hogy támogassa. Mujahid Zoltán dalszerzésről és inspirálódásról beszélt a FEM3 Caféban.
tovább
Gájer Bálint és menyasszonya külön töltik a szentestét
Bálint a FEM3 Caféban elárulta, hogy szeptemberben jegyezte el a barátnőjét, és hogy félig együtt töltik a karácsonyt, de szentestén mindketten a családjukkal lesznek. Bálinték 26-án vendégül látják a barátaikat, jövőre pedig már tényleg együtt ünnepelnek az első saját otthonukban. Az énekesnek sok fellépése lesz a két ünnep között és január elején is, de a hónap második felében elutaznak Thaiföldre. Szóba került az is, hogy mikorra tervezik az esküvőt, és a babát Brigivel...
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS