FEM3 CAFÉ
Csonka András a jótékonykodásból merít erőt

Egy kutatás szerint a jótékonyság boldoggá teszi az embereket. A FEM3 Café vendége ebben a témában Csonka András volt, aki sokszor segít, de mindig megválogatja, hogy kit, vagy milyen szervezetet támogat. A színész elmesélte mit érzett, amikor társaival együtt karácsonykor beteg gyermekek arcarára csaltak mosolyt…Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: csonka andrás   jótékony   jótékonyság

2017. február 6. 10:45Kapcsolódó anyagok
Apóca és Ildikó jótékony célra is áldoz nyereményéből
A kilenc gyermeket felnevelő Hunkó György és Hunkóné Gábor Ildikó 5 millió forintot nyert Az 50 milliós játszmában. Elárulták, mire költik az összeget, és arról is beszéltek, első gyermekük születése után miért döntöttek úgy, hogy nevelőszülők lesznek. Ildikó egy aranyos történetet is elmesélt, amelyből kiderült, ekkora családnak bizony szűk a Trabant...
tovább
Csonka András: ˝Ötven fölött már mindegy…˝
Január 16-án lett 52 éves Csonka András. A színművész megpróbál nem foglalkozni a korával, noha régebben minden kerek születésnapján ˝sokkhatás érte˝. Annak kifejezetten örül, hogy a mai napig sokan megdöbbennek azon, hány éves. A szabadúszó színész 2017-es terveiről is mesélt a FEM3 Caféban.
tovább
Csonka András: ˝Amióta meghaltak a szüleim, nekem másról szól...
Csonka András volt a FEM3 Café vendége, aki elmondta, számára ma már másról szól a karácsony. Ilyenkor azt tartja szem előtt, hogy az egész családja együtt legyen. A színművész Szegeden, a nővérénél tölti majd a szentestét, de aztán rögtön visszatér Budapestre, hisz 25-én már előadása lesz.
tovább
Jótékonyság: koraszülötteknek varr ruhát a házaspár
Közel 25 ezren osztották meg azt a posztot, amin Hegyi Ferenc koraszülötteknek varr ruhákat. A férfi és felesége, Emília hat évvel ezelőtt látta meg a Koraszülöttekért Országos Egyesület felhívását, amelyben önkénteseket keresnek.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS