FEM3 CAFÉ
Vámos Erika a párkapcsolatáról: ˝Nem tudom, hogy hol tartunk˝

Vámos Erika nemrég érkezett haza az egy hónapig tartó indiai utazásából, amelynek részleteiről a FEM3 Caféban mesélt. A műsorvezetőt sokan féltették attól, hogy egyedül vág neki egy ilyen útnak, de szerinte nem kell félni az emberektől. Erika beszélt arról, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk a párjával, akivel egyébként olyan temperamentumosak, hogy hetente szoktak szakítani. Kiderült Erika következő célja is, ami a jógával kapcsolatos, hiszen ez a mozgásforma évekkel ezelőtt kigyógyította a pánikbetegségéből.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: betegség   india   jóga   pánikbetegség   párkapcsolat   szerelem   utazás   vámos erika

2017. február 6. 10:31Kapcsolódó anyagok
Séta közben talált rá a szerelem Vámos Erikára
Vámos Erika újra szerelmes és boldog! A csinos műsorvezető és újdonsült párja már nagyjából egy éve öt percre laknak egymástól, mégis csak júliusban találkoztak először az utcán. A spontán beszélgetést körülbelül 1500 sms követte, a közös túrázások után pedig Erikáék már a jövőjüket tervezgetik.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS