FEM3 CAFÉ
Cuki: Dobó Ági nagyobbik fia imád ˝doktor bácsisat˝ játszani a kistestvérével

Dobó Ági, és a két gyönyörű kisfia, Benedikt és a háromhónapos Nataniel voltak a FEM3 Café vendégei. Az egykori szépségkirálynő elárulta, hogy a lefektetés a legkritikusabb pontja az estének, mert nehéz összehangolni, hogy egyszerre fáradjanak el a fiúk. Szerencsére Beni nem féltékeny, nagyon türelmes a kicsivel és az anyukájával is, aki bevonja őt a baba körüli teendőkbe. Kiderült, hogy Beni nagyon mókásan tud már mindent kommentálni, és az is, hogy miket szeret játszani a kistestvérével.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: dobó ági   féltékenység   játék   kisbaba   segítség   terhesség   testvér

2017. február 3. 10:24Kapcsolódó anyagok
Dobó Ágiék hatalmas változás előtt állnak
Dobó Ági boldog és sikeres évet tudhat maga mögött, ennek egyik oka, hogy már négyesben ünnepelték együtt a karácsonyt. Bár a házasság 7. évét szokták sorsdöntőnek nevezni, ők mégis most helyezik új alapokra életüket, amiről a FEM3 Café műsorában beszélt először.
tovább
Dobó Ági megtapasztalta, hogy fontos babaelsősegélyt tanulni
Magyarországon évente 40 kisgyermek hal meg félrenyelés miatt. Sürgősségi helyzetekben létfontosságú a lélekjelentlét, és az elsősegély-nyújtás azonnali megkezdése. Dobó Ági első gyermekének egyszer dinnye akadt a torkán, akkor reflexből azonnal segíteni tudott, volt viszont, hogy ő is lefagyott. A FEM3 Caféban Dr. Csomai Zita beszélt a babaelsősegély-tanfolyamról, valamint bemutatta a legfontosabb fogásokat, melyeket baj esetén alkalmazhatunk.
tovább
Dobó Ági megküzd kisfia dackorszakával
Dobó Ági második gyermekét várja, azonban az első trimeszter végéig nem akarták elmondani Beninek a nagy hírt, aki már akkor kérdezgette mikor lesz testvére. A szépségkirálynő elárulta kisfia dackorszakát éli, így rendszeresen megy a harc közöttük.
tovább
Dobó Ági babát vár! Ismét a vízben vajúdást választaná?
Az egykori szépségkirálynő elmesélte, vízben vajúdott a szülés előtt, ám maga a szülés már nem a kádban történt, de ez a módszer nagyon sokat segített neki az ellazulásban. Dr. Ádám Zsolt szülész- nőgyógyász elárulta, miben segíthet a vízben vajódás vagy a vízben szülés…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS