FEM3 CAFÉ
Fásy Ádámot és lányát átverték és meglopták Amerikában

Fásy Zsüliett Miamiban tanult pár hónapot. Fásy Ádám lányának a nyelven és a helyi kultúra sajátosságain kívül az önállóságot is sikerült elsajátítania. A FEM3 Café vendége volt Fásy Zsüliett, valamint Fásy Ádám, akik elmesélték, hogy hogyan indult a kalandjuk.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: fásy ádám   fásy zsülike

2017. február 3. 10:41Kapcsolódó anyagok
Fásy Zsüli írta Zenebutikos műsora főcímdalát
Fásy Zsülike műsorvezető lett a Zenebutik csatornán, ahol péntek esténként a Gipsy Kings Tribute zenekarral szórakoztatja a nézőket, igazi mediterrán hangulatot varázsolva a nappalinkba. Fásy Ádám büszkén mesélte a FEM3 Caféban, hogy lánya nemcsak dalokat ír, de ő maga vágja is meg azokat.
tovább
Gipsy Kings Tribute és Fásy Zsüli: Parádés hangulat
A FEM3 Café vendége Gipsy Kings Tribute és Fásy Zsüli volt. Nézd meg a produkciójukat! 
tovább
Fásy Ádám: Trump egyszerű, kedves ember
Fásy Ádám már elküldte gratulációját Donald Trump részére, akivel a '90-es évek végén személyesen is találkozott. Amerika leendő elnökétől még díjat is kapott, jó barátjának tekinti, és szívesen nosztalgiázik közös munkáikról. A Zenebutikon való debütálásáról is beszélt, és reagált a sajtóban ezzel kapcsolatban megjelent hírekre.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS