FEM3 CAFÉ
A szakértő válaszol: így kell kijutni egy pénzügyi kátyúból

Imolai Judit, asztrológus a nézők által feltett kérdésekre is válaszolt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a betelefonálók közös pontja egy megrekedt helyzet volt,  amiből szerinte a szemlélet és a hozzáállás megváltoztatásával lehet kitörni.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: asztrológia   asztrológus   fem3café_szakértő   horoszkóp   pénz

2017. február 1. 11:30Kapcsolódó anyagok
Pénzügyi szempontból szerencsés év lesz 2017
Az, hogy mikor érdemes pénzügyi befektetéseket tervezni, levezethető a Nap és a Hold állásából - mondta el Imolai Judit, asztrológus. A szakértő azt is elárulta, melyik csillagjegy mire számíthat, illetve mire kell törekednie a pénzügyek terén.
tovább
Nem elég a csillagjegy a horoszkóphoz
Kiss József Zsolt, asztrológus hangsúlyozta, hogy a születési dátumon kívül bizonyos életesemények ismeretére is szükség van egy adott emberről való pontos kép lefestéséhez. Ezért alapvetően a személyes találkozót javasolja, hogy korrigált horoszkópot lehessen készíteni, amihez nem elég csupán a csillagjegy…
tovább
A tudatos pénzhasználat ösztönzésére szerveznek versenyt diákoknak
A pénzügyek áthatják az életünket és ma már szervesen összefüggenek a digitális fejlettséggel. Az egyik kereskedelmi bank pénzügyi versenyt szervezett általános iskolásoknak, hogy megalapozzák azok pénzügyi tudását. A FEM3 Café vendége a témában Horváth Magyary Nóra a K&H Bank kommunikációs igazgatója volt.
tovább
Asztrológia: 2017-ben ki kell lépni a komfortzónából
Sziebig Tímea, asztrológus szerint az idei év minden életterületen próbára fogja tenni az embereke hitrendszerét, ezzel pedig kikényszeríti azokat a megszokásokból. Erről és további változásokról beszélt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS