FEM3 CAFÉ
Kiszel Tünde nem szennyezi a levegőt, inkább rollerezik

Kiszel Tünde a FEM3 Caféban elárulta, hogy van, hogy rollerrel indul útnak, mert nem akarja szennyezni a levegőt azzal, hogy taxiba ül. Tünde szerint jó lenne, ha mindenki betartaná az előírásokat szmogriadó esetén, és ha jobban ellenőriznék az autók zöld kártyáját. Azt is elárulta, hogy a mostani naptára nagyon népszerű, hamarosan összeülnek a csapatával, hogy megbeszéljék a jövő évi koncepciót. Tündiről kiderült, hogy szeret fotózni, és hogy a lányával, Donatellával néha összeöltöznek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: autó   donatella   fotó   kiszel tünde   modell   naptár   ruha   szmog   taxi

2017. február 1. 11:05Kapcsolódó anyagok
Kiszel Tünde a szívügyeibe is beavatja Donatellát?
A szoros és szeretetteljes kötődés kialakulása anya és lánya között kiskortól elkezdődik. Ezeknek a kapcsolatoknak is sok típusa lehet, a rivalizálástól kezdve a barátnői viszonyig. A pszichológus szerint azonban a biztonságos, támogató környezet megteremtése elengedhetetlen a harmonikus kapcsolathoz. Kiszel Tünde és Erdődy-Nagy Edit pszichológus volt a FEM3 Café vendége a témában.
tovább
Ezért nem szerepel Donatella Kiszel Tünde naptárában
Kiszel Tünde tizenhatodik naptárát készítette el. Lánya, Donatella idén rendhagyó módon nem szerepel a kiadványban. Hogy miért, az kiderül a videóból.
tovább
Megdöbbensz, ki volt Kiszel Tünde édesapja!
Tünde édesapja híres tudós volt, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szobrot is állítottak a tiszteletére. Tünci elmesélte, sok újszülött életét mentette meg az apukája, akire borzasztóan büszke...
tovább
Baleset érte Kiszel Tündét Rodoszon
 Kiszel Tünde és lánya, Donatella immár ötödik alkalommal látogatott el Rodoszra. A nyaralás alatt nagyon sok helyen fordultak meg, az aktív pihenést azonban egy baleset árnyékolta be. Tünde magas sarkúban próbált sietve átkelni a zebrán, azonban megbotlott és elesett. Szerencsére ott volt orvos nővére is, aki lekezelte a sebeit.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS