FEM3 CAFÉ
Nyertes Zsuzsa félt színpadra lépni az égési sérülése miatt

Nyertes Zsuzsa Mexikóba utazott 10 napra a családjával, mert a lánya, aki most diplomázik, ezt kérte tőlük. Hat napig folyamatosan járták a városokat, és végül három napot pihentek a tengerparton, ahol Zsuzsa mindenkit alaposan bekent naptejjel, csak a saját kezét nem. A repülőn már nagyon fájt a színésznő keze, ezért itthon rögtön bőrgyógyászhoz fordult, aki megállapította, hogy Zsuzsa komoly égési sérülést szenvedett.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: bőrgyógyász   család   égés   napégés   nyaralás   nyertes zsuzsa   színpad   utazás

2017. január 31. 10:48Kapcsolódó anyagok
Nyertes Zsuzsa a lányától kért engedélyt a szexi fotókhoz
Nyertes Zsuzsa és lánya, Zsuzsó kapcsolata példásan jó anya-lánya viszony, mindenben kikérik egymás véleményét, például Zsuzsó ˝engedélyezte˝ édesanyja szexi fotózását. A színésznő rosszul viseli Zsuzsó elköltözését, esténként nagyon hiányoznak az ölelései, viszont azt tapasztalta, hogy így több közös programot szerveznek.
tovább
Nyertes Zsuzsa drukkol, hogy lánya ne bírja fizetni az albérletét?
A FEM3 Café témája: mi történik, ha a gyerek kirepül a családi fészekből…? Nyertes Zsuzsa nehezen viselte lánya, Zsozsó elengedését, úgy véli, nélküle üres lett a ház. A színésznő azonban reménykedhet, ugyanis albérlet-problémák miatt lehetséges, hogy gyermeke nemsokára hazatér. Gregor Bernadett már kevésbé érezte ennyire azt az űrt és a hiányt, mikor fia, Bence elköltözött. Valószínűleg azért, mert a kisebbik gyerkőc még otthon lakik.
tovább
Nyertes Zsuzsáékat csinos lánya miatt részesítették előnyben külföldön
A színésznő családjával Spanyolországban nyaralt, ahol férje 60. születésnapját ünnepelték. Európa legmagasabb szállodájában laktak, ahol csak felárért kaptak volna panorámás szobát, de a színésznő elmondta, hogy lánya ˝jó volt a recepciós fiúnál˝, így nem kellett fizetniük a legfelső emeleti szobáért.
tovább
Nyertes Zsuzsa lánya nem tudta, hogy szülei nem házasok
A színésznőről felröppentek a hírek, hogy 43 év után összeházasodik kedvesével. Zsuzsa azonban ezt cáfolta, egyelőre nem terveznek menyegzőt. Kiderült, hogy lányuk sokáig nem is tudta, hogy szülei nem házasok. Ám mikor már nagyobb lett, elkezdte keresni az esküvői fotókat, és kérdezősködni a lagziról, akkor be kellett vallaniuk az igazat…
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS