FEM3 CAFÉ
A vércsoport befolyásolja a fogyást?

A vércsoport szerinti étkezés segít az emésztésben és a súly kontrollban. Hogy mit is jelent ez pontosan, és, hogy vércsoportja alapján kinek milyen élelmiszerek ajánlottak, arról Bagi Gabriella, alternatív terápiás szakember beszélt a FEM3 Caféban. Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: diéta   étkezés   fogyás   vércsoport

2017. január 31. 10:34Kapcsolódó anyagok
Fontos, hogy a fogyással járó változást a személyiségünk is...
Hidvégi Andrea, személyi edző a FEM3 Café adásában elárulta, hogy az edzés során figyelembe kell venni a testi adottságokat, azt, hogy előtte sportolt-e az fogyni vágyó, mi a motivációja, és hogy hogyan viszonyul a mozgáshoz. Andrea nem szokta elvállalni azokat, akik hirtelen szeretnének rengeteget fogyni, mert elmondása szerint fontos, hogy az illető személyisége is változzon és el tudja fogadni az új belsőjét és külsejét.
tovább
Tóth Vera most kezdi érezni fogyása előnyeit
A Sztárban sztár +1 kicsi énekesnője már 35 kilótól szabadult meg, de még 15-től szeretne. Elárulta, hogy érzi a fogyása előnyeit: simán tud adni dupla koncertet, felsétál bármelyik emeletre, és rengeteg bókot is kap a férfiaktól. Ezen kívül az is újdonság számára, hogy már nem kell plus size-üzleteket keresni. Vera arról is beszélt, hogy milyen koncertre készül hamarosan.
tovább
Heti maximum egy kilogramm fogyás egészséges
Az óév utolsó két hete az átlagosnál is jobban megviseli a szervezetet a több zsíros, illetve cukros étel bevitele miatta. A FEM3 Caféban Sárga Diána, dietetikus adott néhány hasznos tippet az esetleges súlyfelesleg leadásával kapcsolatban.
tovább
Változás: több só és cukor használható a menzákon
Megreformálták a komplex közétkeztetési rendeletet. Enyhítettek a sóhasználat mennyiségén, betiltották a mesterséges édesítők használatát. A témában Miháldy Kinga, dietetikus volt a FEM3 Café vendége.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS