FEM3 CAFÉ
Sétáltatás után érdemes megmosni és bekrémezni a kutyák talpát

A FEM3 Caféban Dr. Juhász Csaba, állatorvos elárulta, hogy a kutyák könnyen megfázhatnak, ha mínusz fokokban sétáltatják őket, és ha a hó lehűti a torkukat. Ennek ellenére nem a sétáltatás idejét kell csökkenteni, hanem intenzívebb mozgást kell számukra biztosítani. Az állatorvos szerint a kutyaruha és a cipő is hasznos lehet, de azt nem viseli el minden kis kedvenc, ezért fontos, hogy ha kint sós, latyakos hóval találkozik a kutya, akkor a gazdája mossa le és krémezze be a talpát, ha hazaértek.Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: állatorvos   betegség   fem3café_szakértő   kutya   kutyatartás   ruha   séta

2017. január 27. 11:12Kapcsolódó anyagok
Mit jelent a kreatív kutyakozmetikázás?
A FEM3 Café vendége dobogós helyezést ért el egy nemzetközi versenyen, ahol gésának festette be kutyája szőrét. Megyesi Beatrix, kreatív kutyakozmetikus a Magyarországon még kevésbé elterjedt kozmetikai eljárás részleteiről beszélt.
tovább
Bíró Ica felháborodott a kutyakozmetika után elpusztult yorkik miatt
Bíró Ica maga is yorkshire kutyatartó, elítéli az állatokkal szembeni erőszakot, bár az említett esetek kapcsán még nem tisztázottak a körülmények. Felelős gazdaként fokozottan ügyel arra, hogy négylábúi a kutyakozmetikákban is biztonságban legyenek. Szabó Éva, yorkshire fajtamentő azt részletezte, mire kell odafigyelni, ha valaki kozmetikushoz akarja vinni kedvencét.
tovább
Így gondozd kedvenceid a téli hónapokban
Nyakas Gábor, kutyaviselkedés szakértő szerint a téli évszakban fokozottan kell ügyelniük a kutyatartóknak háziállataikra. Mind a kinti, mind pedig a benti négylábúakat fel kell készíteni az akár mínusz tíz-húsz fokos hidegre.
tovább
Tornóczky Anita szilveszterkor elszökött kutyákon segít
Tornóczky Anita, az Állatvédőrség szóvivője elárulta, hogy a petárda nemcsak az állatokat, hanem a kisgyerekeket is megijeszti sok esetben, ezért ő mindenkit lebeszélne a használatukról. Kiderült, hogy a szóvivő az elmúlt öt évben szilveszterkor a hanghatások miatt megijedt és elszökött kutyákat próbálta összeszedni. Anita elmondta, hogy annak ellenére, hogy már évek óta kötelező a chip használata, sok kutyában nincs, vagy nincs regisztrálva.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS