FEM3 CAFÉ
Apóca és Ildikó jótékony célra is áldoz nyereményéből

A kilenc gyermeket felnevelő Hunkó György és Hunkóné Gábor Ildikó 5 millió forintot nyert Az 50 milliós játszmában. Elárulták, mire költik az összeget, és arról is beszéltek, első gyermekük születése után miért döntöttek úgy, hogy nevelőszülők lesznek. Ildikó egy aranyos történetet is elmesélt, amelyből kiderült, ekkora családnak bizony szűk a Trabant...Nézd meg a FEM3 Café videóját!

A FEM3 saját gyártású magazinműsora, a FEM3 Café minden hétköznap délelőtt 9:20-től 11:40-ig várja a nézőket a képernyők elé. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat, gyereknevelés, fogyókúra és minden olyan téma helyet kap, ami egy modern nőt foglalkoztat. 


Címkék: az 50 milliós játszma   jótékonyság   majka   nyeremény

2017. január 26. 12:08Kapcsolódó anyagok
Ganxsta Zolee ˝elkótyavetyélte˝ nyereményautóját?
A rapper arról mesélt, a bulvársajtó mindig a szájába adja a mondatokat, viszont a tévés szerepléseket szereti, mert ott ezt nem lehet megtenni. Így történt, hogy párjával anno megnyerték a Mr és Mrs-t, ahol egy autót kaptak ajándékba. Ám ezt ˝elkótyavetyélte˝…
tovább
Az utolsó pillanatban állt össze Az 50 milliós játszma győztes párosa
Nem akármilyen játék után távozott 8 millió forinttal Az 50 milliós játszmából Imi és Roli. A fiúk a FEM3 Caféban mesélték el az utolsó kérdésig vezető kacskaringós útjukat, kezdve azzal, hogy Imi eredetileg nem is Rolival akart játszani, egészen addig a bizonyos mindent eldöntő sms-ig… Hogy mi állt az üzenetben, kiderül a videóból.
tovább
Jecsmenik Arnold a betegségéről vallott: ˝Kaptam egy új életet...
Jecsmenik Arnold New York-ban töltötte a karácsonyt a szüleivel, hiszen ők most nem tudtak hazajönni a papírjaik miatt. A fiatal srác új dala nemrég készült el, amihez minél hamarabb szeretne egy klipet is, és több terve is van. Arnold mesélt az Akadémián eltöltött időről, és szóba került az is, hogy az énekes szeretné segíteni a beteg gyerekeket.
tovább
Ezekkel a jógagyakorlatokkal űzheted el a stresszt
Az ünnep közeledtével a stressz ellen igen hatásosan lehet a jóga. Kovalik Orsolya, jógaterapeuta és Földes-Melicher Mónika, jógaoktató a mellkas- és csipőnyitó ászanák gyakorlását ajánlják ebben az időszakban.
tovább


 

KÖZÖSSÉG© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS